Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej luxusní vily na ostrově Murter, 398 m² - park Kornati, Chorvatsko

Murter, Chorvatsko

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
1 299 000 EUR

Popis a parametry nemovitosti

Na ostrově Murter, známém jako brána do národního parku Kornati, najdete okouzlující vilu, která nabízí dokonalou kombinaci prostoru, pohodlí a krásného prostředí. Tato vila postavená v roce 2000 v luxusním australském stylu vyniká svým velkorysým interiérem a četným vybavením.

Ostrov Murter, který se nachází v blízkosti okouzlujícího souostroví Kornati, je známý svými přírodními krásami. Ostrov se může pochlubit krásnými plážemi, křišťálově čistou vodou a bohatými příležitostmi k objevování přírody. Národní park Kornati, jedno z nejúžasnějších ostrovních souostroví na Jadranu, je z tohoto ostrova snadno dostupný a nabízí jedinečné příležitosti pro námořní dobrodružství.
Vila se nachází na pozemku o velikosti 1 648 m2 a samotný dům nabízí 321 m2 obytné plochy. Přízemí této luxusní vily vás přivítá velkým vstupním atriem s prosklenou kupolí, která zaplavuje interiér přirozeným světlem a vzduchem. V přízemí se dále nachází prostorný obývací prostor plynule propojený s moderní, dobře vybavenou kuchyní, dvě pohodlné ložnice, velkorysá koupelna, šatna, toaleta pro hosty a praktická prádelna.
Vnitřní schodiště vede do druhého patra, kde najdete tři prostorné ložnice, každá s vlastním balkonem s úchvatným výhledem na moře. Navíc jsou zde dvě koupelny, které zajišťují kompletní funkčnost pro celou rodinu.
Nemovitost nabízí celkem 398m2.
Vila se může pochlubit rozlehlým okolím s malou pomocnou budovou a grilem, což vytváří ideální prostředí pro socializaci a relaxaci. Dům obklopují středomořské olivovníky a vinice, které dodávají prostředí kouzlo a autentičnost.
Kromě toho má tato vila potenciál pro bazén, který s drobnými kosmetickými vylepšeními a změnami inventáře může přidat další vrstvu luxusu.
Tato vila na ostrově Murter představuje příležitost k bydlení v luxusním prostředí při objevování přírodních krás národního parku Kornati.

Pro další informace, dotazy a prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Vaše nová oáza luxusu a přírody na vás čeká.

V ceně není zahrnuta provize zahraniční agentuře ve výši 3% z kupní ceny (+25% DPH z těchto 3%) + 3% daň z převodu státu.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 2500 zahraničních nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Prodej luxusní vily na ostrově Murter, 398 m² - park Kornati, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena1 299 000 EUR
KategorieRodinné domy
LokalitaMurter, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná398 m²
Plocha pozemku1.327 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2000
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149324208
Kontaktovat makléře