Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 4+kk na klidné ulici v Nosislavi

Nosislav

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Po rekonstrukci
4 895 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Ke koupi nabízíme přízemní rohový rodinný dům se dvorem a zastřešeným posezením. Zastavěná plocha domu činí 115 m2.
Dům má 4 pokoje, kuchyňský kout, technickou místnost, koupelnu se sprchovým koutem, zádveří a chodbu. Ze zádveří je vstup na dvůr, kde se nachází zastřešené posezení a vchod do podsklepené dílny (původně garáž).
Vytápění domu je řešeno kondenzačním kotlem na plyn kombinovaným s ohřevem teplé vody a se zásobníkem na teplou vodu a také kamny na tuhá paliva s výměníkem což zaručuje značnou úsporu ročních nákladů. V kuchyni, koupelně a v předsíni je podlahové vytápění. Okna jsou plastová. Dům je z roku 1920 a v roce 2010 byl rekonstruován. Dům se dá rozšířit o půdní vestavbu, kde jsou dle projektu naplánovány 2 pokoje a wc. V domě jsou veškeré inženýrské sítě.
Nosislav je městys v okrese Brno-venkov, který je vzdálen 25 km jižně od Brna. Je zde základní občanská vybavenost nová mateřská škola, základní škola do 5 třídy, několik obchodů a drobných provozoven, pošta, sportoviště. 2 stupeň základní školy je ve Velkých Němčicích nebo v Židlochovicích. Dopravní spojení s okolními obcemi je autobusem, nejbližší vlaková stanice je v Židlochovicích, které jsou vzdálené asi 5 km.

Prodej rodinného domu 4+kk na klidné ulici v Nosislavi

Popis nemovitosti

Cena4 895 000 Kč
KategorieRodinné domy
LokalitaNosislav
OkresBrno-venkov
Velikost4 pokoje
Plocha užitná80 m²
Plocha pozemku131 m²
Plocha zastavěná115 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Sklepano (6 m²)
Méně úsporná D
145 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05432200
Kontaktovat makléře
Ivana Filousová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ivana-filousova
IČ: 68134495

"Dovolte, abych se Vám nyní představila.
V realitách se pohybuji od roku 2001 a mám za sebou stovky zdárně uzavřených obchodních případů. Vím, že prodat či koupit nemovitost je velmi důležité životní rozhodnutí. Vím také, že ne každý klient si je vědom, co obnáší prodej, nákup či pronájem nemovitosti. S tím vším Vám velice ráda poradím a pomohu.

Věnuji se prodeji bytů, domů, pozemků a rekreačních objektů. Působím v Brně a okolí.

Vždy respektuji potřeby mých klientů a kladu důraz na individuální přístup. Každý z nás má jiné důvody k prodeji či nákupu nemovitosti a pro každého je důležité něco jiného. Někdo se dostal do složité životní situace a tu potřebuje řešit rychle a někdo jiný na prodej či koupi nespěchá a je pro něho důležitá spíše výsledná cena, lokalita nebo stav nemovitosti apod.

Nechci Vám za každou cenu prodat moje služby, ale jde mi především o Vaši spokojenost. To je pro mě ta nejlepší odměna a také důvod proč mě i po šestnácti letech tato práce stále baví a naplňuje.
Pokud tedy chcete prodat, koupit či pronajmout svoji nemovitost, neváhejte se na mě obrátit.
JSEM TU PRO VÁS – JSEM VAŠE REALITNÍ MAKLÉŘKA."

Kontaktovat makléře
bgIvana Filousová