Prostorný rodinný dům s udržovanou zahradou

Nové Dvory

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Dobrý den, v rámci ALL INCLUSIVE servisu vám nabízíme k prodeji prostorný rodinný dům v obci Nové Dvory u Doksan, nedaleko vzdálené od Roudnice nad Labem, okr. Litoměřice.

Tento rodinný dům, o dispozici 6+kk, se nabízí zcela vyklizený - je zcela připraven pro rekonstrukci vnitřních prostor. Již hotovou částí rekonstrukce jsou okna, která jsou v celém domě plastová. Dispoziční řešení nabízí velmi zajímavou příležitost pro rodinu s dětmi, která hledá klidné a bezpečné bydlení. K domu přiléhá udržovaná menší zahrada, kterou skvěle využijete pro chvíle odpočinku a posezení s vašimi nejbližšími. Přízemí domu nabízí zádveří domu, samostatné WC, technickou místnost s plynovým kotlem a kotlem na tuhá paliva, který lze přepojit. Dále se zde nachází jedna ložnice, obývací pokoj, jídelna s kuchyňským koutem a komora na uskladnění potraviny a surovin. Po nově zrekonstruovaných schodech se z přízemí dostaneme do 1. patra, kde se nachází 3 samostatné ložnice, koupelna, balkón a vstup na půdu domu.

V okolí je třeba vyzdvihnout nedalekou Roudnici nad Labem, která je nejen kulturním městem, ale má i svoji sportovní tradici. Pro aktivní nadšence zde není nouze o sportovní využití v okolí - naleznete tu atletický stadion, zimní stadion (hokej, kluziště, krasobruslení), cyklostezku kolem řeky Labe (směr Drážďany - Praha), stejně tak kanoistický, veslařský a yacht klub, sportovní halu, plavecký bazén s vířivkou a párou. Samozřejmostí jsou obchody, restaurace, kavárny, cukrárny, služby, lékárny, lékaři atd. Síť obchodních řetězců - Kaufland, Lidl, Billa, Penny, Tesco. Město Roudnice nad Labem nabízí svým obyvatelům také několik památek jako je např. Roudnický zámek ze 17. století, kamenný roudnický most, pseudorenesanční radnice, Roudnický hrad apod. Pro letecké nadšence je u Roudnice nad Labem veřejné vnitrostátní letiště, odkud jsou nabízeny vyhlídkové lety.

V případě Vašeho zájmu o tento dům nás neváhejte kontaktovat, rádi Vás přivítáme na nezávazné prohlídce.

Prostorný rodinný dům s udržovanou zahradou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaNové Dvory
OkresLitoměřice
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná150 m²
Plocha pozemku825 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadJímka
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Mimořádně nehospodárná G
371 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14432710
Kontaktovat makléře