Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Rodinný dům po rekonstrukci se zahradou, nedaleko Poděbrad

Opolany - Kanín

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Dobrý den, v rámci ALL INCLUSIVE servisu Vám nabízíme ke koupi velmi prostorný rodinný dům, o dispozici 5+1, ve velmi poklidné lokalitě obce Kanín - vzdálené pouhých pár minut od Poděbrad. Nemovitost se nachází na náměstí, je po kompletní rekonstrukci a nabízí se zcela nevybavena.

Jedná se o dům se dvěma nadzemními podlažími, která prošla kompletní rekonstrukcí. Celková obytná plocha domu tvoří 165 m2. K domu náleží zahrada, která je připravena na vysazení keřů, stromů a tvorby záhonů - dle gusta a fantazie nových majitelů. Dále zde naleznete zahradní domek, který sloužil na uskladnění venkovního nábytku, nářadí a vybavení určeného pro údržbu zahrady.

Přízemí domu je koncepčně řešeno následovně: po vstupu do domu hlavními dveřmi je k dispozici zádveří, naproti se nachází koupelna s klasickou vanou a toaletou. V pravé části domu nalezneme budoucí jídelnu s přípravou na kuchyňský kout a menší místnost pro vybudování prostorné komory na potraviny a další úložné prostory. Po levé straně od vchodu do domu se nachází místnost se schody do prvního patra, která vybízí k vytvoření šatny a vybudování dalších úložných prostor. Dále se za touto místností nachází prostorný obývací pokoj.
Ve druhém patře nalezneme samostatnou ložnici se dveřmi k malému prostoru bočně pod střechou. Druhá ložnice se nachází na opačné straně patra, která disponuje balkónem s výhledem na náves. Třetí samostatný pokoj nabízí možnost využití jako pracovny nebo pokoje pro hosty. Také se zde nachází druhá koupelna se sprchovým koutem a toaletou.

K domu dále náleží sklad a kotelna s dalšími úložnými prostory, které mají samostatné vchody z venkovní části domu.
Možnost parkování 2 až 3 automobilů přímo na pozemku. Velkým benefitem nemovitosti je napojení na veškeré inženýrské sítě vč. napojení na obecní vodovod a kanalizaci. Na zahradě rovněž naleznete studnu. Příjezdová obecní komunikace je asfaltová. Veškerá občanská vybavenost se nachází v dostupné vzdálenosti. Obec Kanín se nachází ve Středočeském kraji, okres Nymburk. Obcí vede železniční trať a skvělou dopravní dostupnost podporuje dálnice D11. Město Poděbrady je vzdálené pouhých 6 km, Kolín 13 km a Praha 65 km.

Tento krásný rodinný dům vřele doporučujeme a zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat makléře této nemovitosti, rád Vás přivítá na nezávazné prohlídce.

Rodinný dům po rekonstrukci se zahradou, nedaleko Poděbrad

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaOpolany - Kanín
OkresNymburk
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná185 m²
Plocha pozemku680 m²
Plocha zastavěná128 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Míst k parkování3
ParkováníAno
Výtahne
Balkónano (4 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaDálnice, Silnice
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Mimořádně nehospodárná G
259 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14432947
Kontaktovat makléře