Prodej, Rodinné domy, 158 m² - Ostrava - Koblov

U Nové šachty, Ostrava - Koblov

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Nízkoenergetický
6 990 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Cena je garantována do 31.5.2024. Po to tomto datu bude navýšena díky dokončení domu.

Nabízíme Vám novostavbu samostatně stojícího rodinného domu těsně před dokončením a kolaudací v Ostravě - městská část Koblov.

Jedná se o 6 samostatně stojících domů v uzavřené oblasti rezidenčního bydlení. Z čehož vyplývá soukromé bydlení pro Vás a bezpečí pro Vaše děti.
Součástí prodejní ceny je 1/6 podíl na Vaši nové soukromé příjezdové cestě s asfaltovým povrchem. A dále nově vybudovaný vodovodní a kanalizační řád.

Součástí prodejní ceny je příprava na montáž kuchyňské linky, komín připravený na instalaci krbových kamen nebo krbu, retenční nádrž, elektrický kotel s podlahovým topením, rozvody vody, odpadů a elektřiny po celém domě.

Domy postavené za použití nejnovějších technologií již na první pohled zaujmou čistým moderním designem. Uvnitř vás čeká dokonale využitých prostor, prakticky rozvržený do 4+kk. Skvělý prostor pro rodinnou pohodu nabízí obývací pokoj s krbem a klimatizační jednotkou, spojený s jídelnou a kuchyní s prostornou spižírnou. A pokud zatoužíte rozšířit jej o venkovní terasu a užít si výhled na zeleň, stačí jen otevřít prosklený portál. Vstupem na terasu vás potěší i ložnice a jeden z dalších dvou pokojů.

Fasádu lze na přání klienta dokončit v dřevěném dekoru, viz vizualizace ve fotkách.

Moderní rodinný dům v srdci krásné přírody, a přitom jen kousek od centra Ostravy. Školka, škola i soukromé gymnázium coby kamenem dohodil, do práce pár minut autem, případně nedalekou MHD. Z okna výhled na louku a za domem les plný stezek ideálních pro kolo, brusle, procházky s kočárkem nebo vašim psím miláčkem. Koupání a rybaření v nedalekém jezeře a golfové hřiště v sousedství. Zní to jako splněný sen? Pak si pojďme blíže představit rezidenční bydlení Ostrava - městská část Koblov.

V prostorné koupelně si dopřejete vanu i sprchu. Jistě oceníte i oddělené WC a technickou místnost, kde najdete kotel, bojler a místo pro pračku a sušičku. Zároveň tudy projdete do garáže, což se může hodit.

S tímto novým domem ušetříte na energiích. Topit můžete v krbu nebo elektřinou. O Vaši tepelnou pohodu se postará klimatizace a zabudované vertikální žaluzie. Dům má přípravu na tepelné čerpadlo.

Škola, obchod, restaurace, mateřská škola, střední škola, dětské hřiště, fotbalový stadión, tenisové kurty, prodejna COOP, zdravotnické a zahradní centrum na dosah ruky.

Perfektní dostupnost
Do centra Ostravy se mimo špičku dostanete autem za cca 12 minut. Na zastávku autobusu MHD se projdete 250 metrů, k trolejbusu 750. Po cyklostezce, která vede 300 m od domu, je to podél řeky Ostravice 5 km do Komenského sadů.

Nenechte si ujít tuto jedinečnou možnost rodinného bydlení a ozvěte se mi co nejdřív.

Prodej, Rodinné domy, 158 m² - Ostrava - Koblov

Popis nemovitosti

Cena6 990 000 Kč
KategorieRodinné domy
LokalitaU Nové šachty, Ostrava - Koblov
OkresOstrava-město
Velikost4 pokoje
Nízkoenergetickýano
Plocha užitná158 m²
Plocha pozemku525 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2023
Rok výstavby2023
ZařízenýNe
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Mimořádně úsporná A
44 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09522062-2
Kontaktovat makléře
Ing. Jan Simper
CENTURY 21 Real Tip
+420 725 293 729
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jan-simper
IČ: 46163361

"Když jsem začínal pracovat v realitách, myslel jsem si, že je to práce s nemovitostmi. Dneska vím, že je to na prvním místě práce s lidmi. Je to práce, kde můžu lidem pomoci vyřešit nejzákladnější lidskou potřebu a to je ""bydlet"". Baví mne pracovat pod značkou Century 21, protože je to práce pro špičkovou světovou značku. Špičkovou značkou se stává mou prací a prací mých kolegů - makléřů. A to je velký závazek.

Zavolejte mi a pomůžu Vám vyřešit Vaši situaci s bydlením. :-)"

Kontaktovat makléře
bgIng. Jan Simper