Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 4+kk, 94m² Ostrava ul. Chamrádova

Chamrádova 354/29, Ostrava - Kunčičky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Parkovací stání
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízím Vám příležitost koupě útulného domu 4+kk s nádhernou zahradou a parkovacím místem.

Dům se nachází v Ostravě na ulici Chamrádova. Kousek od domu je zastávka MHD, díky které se pohodlně dostanete do centra Ostravy. Základní škola je jen 10 minut pěšky a do školky se jednoduše dostanete za 6 minut autem. Cesta do centra Ostravy je 6 minut, v Porubě budete během 15 minut a městská část Ostrava-Hrabůvka je 9 minut autem.



Dům je ideální pro menší rodinku nebo pár, který hledá rodinný dům s velkou zahradou, sklepem a dostatkem místa. V přízemí se nachází vzdušný obývací pokoj s elegantními kamny. Kamna pohodlně vytopí celý dům, takže nebudete muset platit vysoké účty za energie. V kuchyni je moderní kuchyňská linka se zabudovanými spotřebiči. Navíc je zde dostatek prostoru na vše potřebné včetně myčky, trouby a mikrovlnné trouby. V přízemí se taky nachází spíž a koupelna se sprchových koutem a toaletou, ze které je výhled přímo na zahradu. Pokud preferujete soukromí, využijete stahovací roletu.

V patře najdeme bonusový pokoj, který může sloužit jako pracovna, malý dětský pokojíček nebo trucovna. Průchozí pokoj můžeme využít jako ložnici nebo hernu pro děti. Největší pokoj v patře je neprůchozí a nabízí spoustu možností využití, protože se do něj vlezou dvě manželské postele, pracovní stoly, šatní skříň, komody a pořád v něm zůstane prostor pro další aktivity.

Relax si můžete dopřát na zahradě, která má necelých 1000m2 a je ideální pro trávení společného času s rodinou. Dům nabízí možnost vybudovat terasu, na kterou může být přístup přímo z koupelny s umyvadlem a WC. Díky tomu Vám případní hosté nebudou bloudit po domě a Vy si budete moct naplno užít grilovačku. Z koupelny je taky vstup do sklepa kde můžete třeba chladit nápoje, vytvořit si dílnu nebo skladovat potraviny.

Auto můžete pohodlně parkovat u domu a díky elektrické bráně můžete vjet rovnou až do dvora. 


Jestli Vás zaujal tenhle dům zaujal zavolejte mi, rád Vás uslyším!

Prodej rodinného domu 4+kk, 94m² Ostrava ul. Chamrádova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaChamrádova 354/29, Ostrava - Kunčičky
OkresOstrava-město
Velikost4 pokoje
Plocha užitná94 m²
Plocha pozemku946 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Míst k parkování1
ParkováníAno
Sklepano (47 m²)
Méně úsporná D
172 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky09532071
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Doprava

Doprava

MHD

MHD

Obchod

Obchod

Škola

Škola

Školka

Školka

Patrik Rubina
CENTURY 21 Real Tip
+420 720 044 265
[email protected]
www.century21.cz/makler-patrik-rubina
IČ: 11659904

Už od malička mám rád nové technologie, pořádek a komunikaci s lidmi. Dnes s hřejivým pocitem můžu říct, že žiju svůj sen. Denně komunikuji s lidmi, udržuju si pořádek ve svých záležitostech a díky tomu dělám co slíbím. A hlavně tím, že mě to od mala táhne k technologiím, dělám věci co staří "makléřští psi" nedělají. Jsem moderní realitní makléř.

Zavolejte a i Vy můžete zažít prodej 21. století :-)

Kontaktovat makléře
bgPatrik Rubina