Prodej rodinného domu, 67 m2 s fotovoltaickou elektrárnou a pozemkem 2052 m2 , Ostrov u Bezdružic, okres Plzeň - sever

Ostrov u Bezdružic 17

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Představte si klidné bydlení v malebné vesničce, která se nachází v nádherné přírodě stranou od ruchu velkoměsta. Místo, kde na Vás dýchne klid, pohoda a krásná atmosféra. Dovolte mi Vám představit rodinný dům se stodolou a krásným rovinným pozemkem v obci Ostrov u Bezdružic.

Přízemní rodinný dům o dispozici 2+1 a užitné ploše 67,1 m2 nabízí hned několik variant využití. Je vhodný k trvalému i k rekreačnímu bydlení. Je v původním, ale udržovaném stavu. Současný technický stav umožňuje okamžité nastěhování. Můžete si ho zrekonstruovat k obrazu svému tak, aby bylo vše přesně podle vašich představ. V obytné části se nachází vstupní chodba, 2 pokoje, kuchyně, koupelna s toaletou. Odpad je sveden do jímky, voda je přivedena z vlastní studny, která je na pozemku. Vytápění zajišťují krbová kamna s rozvody do celého domu, popřípadě elektrické přímotopy. Na domu došlo k rekonstrukci střechy a fasády. Součástí nemovitosti je prostorná stodola, garáž, dílna a velká zahrada. Právě stodola přímo vybízí k vybudování půdní vestavby, která se dá využít k bydlení či podnikání.

Hlavní výhodou a významným bonusem této nemovitosti je investice v podobě fungující fotovoltaické elektrárny (dále jen FVE) s výnosem, který Vám dokáže pokrýt náklady na bydlení včetně splátky hypotečního úvěru. Největším přínosem FVE je smlouva s OTE (akciová společnost ve vlastnictví České republiky) za zelený bonus, který přechází v případě prodeje nemovitosti na nového vlastníka . FVE má zajištěný kontrakt do 1.12.2029 a tím jistotu pětiletého, stabilního výnosu ve výši 740 110 Kč. Při současné podpoře "zelené energie" se dá očekávat podobný průběh i v následujících letech. Vlastnictví FVE (nemovitosti) lze uchopit i jako investici. Zisk z finančních prostředků získaných z pronájmu nemovitosti a zisku z provozování FVE může generovat velmi zajímavý výnos.

Obec Ostrov u Bezdružic leží v Plzeňském kraji okres Plzeň-sever. V současném době v obci žije okolo 200 obyvatel. Obec se dělí na tři místní části: Pláň, Ostrov u Bezdružic, Krsov. Jedná se o velmi vyhledávanou lokalitu. Kromě historických cílů (např. klášter Teplá) a lázeňského života se zde nabízí široká škála sportovního vyžití: inlinová dráha, víceúčelové sportovní hřiště, squashová hala a posilovna v 7 km vzdálených Konstantinových Lázních, golfová hřiště v Mariánských Lázních a Karlových Varech, možnost koupání v nedalekém přírodním lomu. Na své si přijdou milovníci turistiky a cykloturistiky. Okolní krajina je protkaná velkým množstvím cyklostezek. Bezdružice jsou město s infrastrukturou potřebnou ke každodennímu životu.

Pokud Vás nabízená nemovitost oslovila, neváhejte a přijďte nasát jedinečnou atmosféru tohoto místa. S financováním koupě Vám rádi pomohou naši zkušení finanční konzultanti, kteří jsou schopni zajistit nejlepší podmínky na trhu.

Prodej rodinného domu, 67 m2 s fotovoltaickou elektrárnou a pozemkem 2052 m2  , Ostrov u Bezdružic, okres Plzeň - sever

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaOstrov u Bezdružic 17
OkresPlzeň-sever
Velikost3 pokoje
Plocha užitná67 m²
Plocha pozemku2.052 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaStudna
Elektřina230V
OdpadJímka
TopeníLokální elektrické, Ústřední tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14442214
Kontaktovat makléře