Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej RD 4+kk, 120 m2, na pozemku 577 m2, obec Ostrovec-Lhotka

Ostrovec-Lhotka - Ostrovec

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme ke koupi zděný dům 4+kk o velikosti 120 m2 s pozemkem o velikosti 577 m2 v lokalitě Ostrovec-Lhotka, okr. Rokycany vhodný pro rodinou rekreaci i k trvalému bydlení.

Jedná se o dvoupodlažní nepodsklepený dům, jehož základ byl postaven již v roce 1870. V osmdesátých letech byl dům přebudován pro účely rodinné rekreace a posledních cca patnáct let byl dům trvale obýván. Užitná plocha domu je 120 m2. K domu patří pozemek o celkové výměře 577 m², přičemž západní část pozemku o velikosti 180 m² slouží jako zahrada.

Dům disponuje celoročně obývatelným přízemím, uspořádaným jako 2 + kk o velikosti cca 50 m² a dvěma samostatnými ložnicemi v obytném podkroví. Ze zápraží, které je orientované na jihozápad, se vchází do přízemí domu, kde se z malého zádveří vchází do obou obytných částí a také do koupelny s WC. V obytné místnosti je příprava pro kuchyňský kout a prostor pro malý jídelní kout. Prostornější část místnosti slouží jako obývací pokoj s krbem. Druhá obytná místnost v přízemí slouží jako jídelna a společenská místnost. Malá koupelna v přízemí je vybavena sprchovým koutem, umyvadlem, připojením na pračku a WC. Ohřev vody do koupelny a kuchyně zajišťuje el. boiler. Dům je napojen na obecní vodovod.
Z jídelny vedou schody do prvního patra, kde se nachází dvě prostorné ložnice, malá šatna a vstup na půdu. Přízemí domu je vytápěno krbovými kamny a krbem. Ložnice v prvním patře byly obývány většinou v teplejším období. Vytápění je v nich zajištěno částečně krbovými kamny v přízemí a případně přímotopnými tělesy.
Rodinný dům se nachází v klidné části obce a nabízí tak možnost pro klidné bydlení i rekreaci (turistiku, cyklistiku, houbaření). V okolí je množství stezek, které vedou půvabnými lesy kolem skal, rybníků, pastvin. Lokální vybavenost je v sousedních obcích Zbiroh, Terešov.

Obec Ostrovec – Lhotka je malá, trvale obydlená a fungující obec nacházející se 8 km severně od Zbirohu (50 km od Plzně a 80 km od Prahy) v překrásné krajině Křivoklátska. V blízkosti se nachází Zámek Zbiroh, Rozhledna Na Vrchách, Hamousův statek, Rozhledna Třenická hora, Aquapark Hořovice, Koněpruské jeskyně, Zřícenina hradu Žebrák, Zámek Hořovice, Aquapark Beroun a Hrad Točník. Obec je dobře dostupná a vhodná, jak pro rekreaci, tak pro trvalé bydlení.

Spojení s Prahou i Plzní je buď autobusem (směr Zvíkovec – Zbiroh – Kařez, žel. zast.) nebo autem po silnici 235 a dálnici D5 cca 45 minut do Plzně a asi 1 hodinu do Prahy.

Pro bližší informace kontaktujte makléře.

Prodej RD 4+kk, 120 m2, na pozemku 577 m2, obec Ostrovec-Lhotka

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaOstrovec-Lhotka - Ostrovec
OkresRokycany
Velikost4 pokoje
Plocha užitná120 m²
Plocha podlahová120 m²
Plocha pozemku577 m²
Plocha zastavěná200 m²
Plocha zahrady180 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1870
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08132038
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder