Prodej roubenky se zahradou 1 012 m², Paceřice

Paceřice 2

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Nevybavený
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte prostorný rodinný dům, moderní chalupu nebo nemovitost ke komerčnímu využití? Preferujete klid a přírodu, ale zároveň být kousek od velkých měst jako je Liberec, Jablonec n. Nisou nebo Turnov? Tento dům v malebné obci Paceřice nabízí vše výše uvedené a mnohem více.

Přízemí této krásné roubenky prošlo v roce 2020 kompletní nákladnou rekonstrukcí, která obsahovala výměnu oken a dveří, instalaci nových rozvodů vody, elektřiny i topení, včetně radiátorů. Vytvořil se tak moderní obytný prostor o dispozici 2+kk, který nadchne každého svou praktičností a otevřeností.

V prvním patře se nachází prostorný pokoj s výhledem do zahrady a na zříceninu hradu Trosky, koupelna, místnost sloužící jako úložný prostor a vstup na pavlač, ze které se dostanete do dalších tří samostatných místností. Zároveň z tohoto patra vede i vstup do podkroví, které je díky střešním oknům světlé a vzdušné. Tento prostorný pokoj disponuje i vlastní kuchyňskou linkou a spoustou prostoru pro obývací část i ložnici.

Součástí domu je pískovcový sklep a dvě dílny, které rozhodně potěší kutily. Možnost přestavby jedné z dílen na garáž, je jen jeden z mnoha potenciálů využití těchto prostorů. Vytápění celého domu je řešeno plynovým kotlem, který byl vyměněn v roce 2021.

Zahrada o celkové rozloze 790 m² je velmi udržovaná a procházela po několik let velkými úpravami. Zahrada je oplocená a po svém obvodu osázená tújemi, které vytvoří naprosté soukromí. Nachází se zde okrasné stromy a květiny. Svou příjemnou rozlohou nabízí ale mnohem více možností, například stavbu bazénu, sauny, dětského hřiště, altánu s posezením atd.

Obec Paceřice se nachází kousek od hranic Českého ráje a Jizerských hor. Pokud jste tedy milovníci turistiky, cyklistiky nebo zimních sportů, rozhodně si budete umístěním této obce nadšeni.

Nájezd na dálnici je vzdálený necelý kilometr od domu a do Liberce trvá cesta autem 10 minut, do Jablonce nad Nisou také a do Prahy 40 minut. Do sousedního města Turnov, vzdáleného 5 km jezdí i přímá autobusová linka.


Pokud Vás tato krásná roubenka oslovila, neváhejte mi zavolat, budu se těšit na prohlídce.

Prodej roubenky se zahradou 1 012 m², Paceřice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPaceřice 2
OkresLiberec
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná354 m²
Plocha pozemku1.012 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZařízenýNe
Výtahne
Balkónano (12 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
Elektřina230V
PlynPlynovod
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14432034
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Doprava

Doprava

Autobus

Autobus