Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 141m2 - Pečky - Velké Chvalovice

Pečky - Velké Chvalovice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
8 499 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Rádi bychom Vám nabídli novostavbu rodinného domu v obci Velké Chvalovice - Pečky.
Nový a moderní rodinný dům o dispozici 5+kk s terasou o celkové užitné ploše 141 m2 stojí na pozemku o velikosti 769 m2. Přízemí se skládá z prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem (38,1m2), pracovny (12,7), toalety (4m2), technické místnosti a zádveří/chodby. V patře jsou tři ložnice (20,4m2, 13,5 m2 a 14,5 m2). Dále je zde koupelna s vanou a sprchovým koutem (9) a toaleta (3,2 m2). V celém domě je podlahové vytápění. PENB – třída B. Nemovitost se prodává ve stávajícím stavu a je plně připravena k finálnímu dokončení novým majitelem. Kupující bude mít možnost si dle vlastních představ zařídit koupelnu, vybrat si dveře, podlahy a kuchyňskou linku. Finální dokončení není v ceně nemovitosti.

Velké Chvalovice jsou vesnice, část města Pečky, které leží v okrese Kolín. Z vlakové stanice Pečky, která se nachází ve vzdálenosti 1,5km, přímým spojem za 50 min se dostanete do Prahy – Masarykovo nádraží a za 16 min do Kolína. V obci Pečky se nachází základní občanská vybavenost, jako jsou Mateřská školka a ZŠ, základní umělecká škola, praktický lékař, supermarkety Tesco a Penny, banky a restaurace. Centrální městky park nabízí obyvatelům aktivní odpočinek v přírodě - cyklostezky, fotbalové hřiště a další možnosti. Pro více informaci nebo zájmu o prohlídku kontaktujte makléřku.

Prodej rodinného domu 141m2 - Pečky - Velké Chvalovice

Popis nemovitosti

Cena8 499 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPečky - Velké Chvalovice
OkresKolín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná141 m²
Plocha podlahová141 m²
Plocha pozemku769 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Terasaano (15 m²)
Velmi úsporná B
78.4 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02132235
Kontaktovat makléře
Oxana Donchenko
CENTURY 21 Premium
+420 603 466 409
[email protected]
www.century21.cz/makler-oxana-donchenko
IČ: 68488441

Realitní činnost není práce - je to život. Rozhodnutí stát se realitní makléřkou Century 21 vnímám jako závazek vůči sobě a hlavně vůči svým klientům. S radostí Vám pomůžu s výběrem nemovitosti pro bydlení, podnikání nebo na investici. Ušetřím Váš čas, který budete moci věnovat rodině, podnikaní nebo jiné důležitější či zajímavější činnosti. Mojí hlavní prioritou je spokojenost a důvěra klienta a poskytnutí kvalitních realitních služeb ve „Zlatém standardu“. Mluvím česky a rusky.

Kontaktovat makléře
bgOxana Donchenko