Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu s velkou zahradou a vnitřním bazénem, o dispozici 4+kk a užitnou plochou 155 m² - Petříkov

Petříkov

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Bazén
  • Zahrada
  • Parkovací stání
13 990 000 Kč

bez poplatků

Popis a parametry nemovitosti

Představuji Vám jednopodlažní rodinný dům s bazénem o dispozici 4+kk a užitnou plochou 155 m2, který je perfektní pro rodinné bydlení.
Srdcem domu je obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyňským koutem, kterému dominují krbová kamna poskytující příjemné teplo během chladných dní. Dům dále disponuje třemi ložnicemi a dvěma koupelnami. Jedna z koupelen je vybavena rohovou vanou, dvěma umyvadly a toaletou, zatímco druhá, umístěná u bazénu, poskytuje sprchový kout a samostatnou toaletu. Kromě toho je v domě i třetí samostatná toaleta pro ještě větší pohodlí. Pro organizaci oděvů je k dispozici u hlavní ložnice šatna a k uložení dalších potřeb slouží prostorná půda, které přidává na praktičnosti domu. Co se týče vody, dům je napojen na obecní vodovod a odpad je odváděn do veřejné kanalizace. Tepelný komfort v domě je zajištěn dvěma plynovými kotli. První kotel se zásobníkem efektivně rozvádí teplo po celém domě pomocí radiátorů a podlahového vytápění, které je instalováno v modré koupelně a zádveří. Druhý kotel se stará o ohřev vody a podlahového topení u vnitřního bazénu.
Bazén, o rozloze místnosti 50 m2, je vyroben z plastu s dvojitou izolací. Vybaven je protiproudem a masážními tryskami. Vytápění vody v bazénu je zajištěno dvěma způsoby: můžete využít zmiňovaný plynový kotel nebo si vybrat ekologičtější variantu v podobě krbových kamen s integrovaným teplovodním výměníkem. Čistota vody je zaručena díky efektivnímu systému pískové filtrace a použití tekutého kyslíku, který zajišťuje dokonalou čistotu a svěžest vody. Komfort při koupání umocňuje i podlahové topení instalované kolem celého bazénu.
Udržovaná zahrada rozkládající se na mírném svahu je vybavena závlahovým systémem. Voda pro zalévání se používá z vrtané studny. K dispozici je rovněž praktický zahradní domek, který nabízí prostor pro uložení zahradního nářadí.
Pro vjezd na pozemek slouží elektrická brána na dálkové ovládání. Dům je vybaven kamerovým systémem a všechna okna opatřena předokenními žaluziemi, které zvyšují ochranu a soukromí.
Navíc, pro majitele automobilu bylo vyřízeno stavební povolení pro přístřešek před domem, kde je již nyní instalována elektrická přípojka 380V, pro případné nabíjení elektromobilu.
Dostupnost z obce Petříkov do Prahy je velmi dobře zajištěna. Cesta autem do Prahy trvá přibližně 10 minut po dálnici D1 ke stanici metra Opatov, pak do centra je to přibližně dalších 30 minut městskou dopravou. Lze využít přímý i autobusový spoj do stanice metra Opatov, který trvá 41 minut.
V sousedních Velkých Popovicích, se nachází vše potřebné, od služeb včetně pošty, praktického lékaře, potravinového obchodu, mateřské a základní školy po několik restaurací a vyhlášený pivovar. Základní škola je odtud vzdálená přibližně 3 km, zatímco mateřská škola je pouhých 200 metrů od vašeho domova.
Petříkov je obklopen nádhernou přírodou, kterou protínají cyklostezky a stezky pro pěší. Pro rybářské nadšence je k dispozici místní Pivovarský rybník. Ve Velkých Popovicích, jež jsou od Petříkova vzdáleny jen několik kilometrů, se navíc nachází moderní golfové hřiště světové úrovně.

Prodej rodinného domu s velkou zahradou a vnitřním bazénem, o dispozici 4+kk a užitnou plochou 155 m² - Petříkov

Popis nemovitosti

Cena13 990 000 Kč bez poplatků
KategorieRodinné domy
LokalitaPetříkov
OkresPraha-východ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná155 m²
Plocha pozemku1.392 m²
Plocha zahrady1.237 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové, Ústřední tuhá paliva, Podlahové
Úsporná C
178 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14442327
Kontaktovat makléře