Prodej RD 5+kk se zahradou 2 304 m2, obec Bílenec-Petrohrad

Petrohrad - Bílenec

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž
4 500 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji zděný dům 5+kk o velikosti 195 m2 s nádherným pozemkem o velikosti 2 301 m2 v lokalitě Bílenec-Petrohrad, okr. Louny.

Dům byl postaven v roce 1920 jako samostatně stojící a částečně podsklepený, užitná plocha domu je 195 m2. Jedná se o stavbu cihlovou/kamennou vhodnou k trvalému bydlení i k rekreaci. Dům byl průběžně rekonstruován. K domu náleží garáž o velikosti 30 m2 a na pozemku se dále nachází samostatně stojící hospodářská budova s velkou garáží, letní kuchyní o velikosti 95 m2 a se sklepem cca 30 m2.

V přízemí domu je velký obývací pokoj, kuchyň s jídelnou a s přímým výstupem na terasu, ložnice, předsíňka, WC a koupelna se vanou. V podkroví se nachází 2 ložnice s obývacím pokojem s kuchyňským koutem a s přímým výstupem na balkón s výhledem na Krušné hory. Součástí domu je také sauna.

Pěkná zahrada je zatravněná a kompletně oplocená s okrasnými dřevinami a prostorem pro bazén. Na velkém pozemku stojí domek s letní kuchyní, funkční skleník a velikou garáží. Napojení na inženýrské sítě – přípojka elektro, voda-obecní vodovod, vlastní studna (2x) na pozemku, jímka.

Dům se nachází v klidné části obce a nabízí tak možnost pro klidné bydlení i rekreaci (turistiku, cyklistiku, houbaření). Hezký je výhled na kostel Sv. Máří Magdalény. Lokální vybavenost je v sousedních obcích Petrohrad, Podbořany, Louny.

Spojení s Prahou je buď autobusem (směr Kryry – Petrohrad – Podbořany - Žatec ) nebo autem po silnici E48 a dálnici D6 cca 70 minut, nebo směr Karlovy Vary cca 40 minut.
Pro lyžaře je cca 40min dojezd na Klínovec.

Pro bližší informace kontaktujte makléře.

Prodej RD 5+kk se zahradou 2 304 m2, obec Bílenec-Petrohrad

Popis nemovitosti

Cena4 500 000 Kč
KategorieRodinné domy
LokalitaPetrohrad - Bílenec
OkresLouny
Velikost4 pokoje
Plocha užitná195 m²
Plocha podlahová195 m²
Plocha pozemku2.301 m²
Plocha zastavěná404 m²
Plocha zahrady1.456 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1920
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží2
Balkónano (8 m²)
Terasaano (12 m²)
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08132031
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder