RD Petrovice, CP 515, vhodný pro rekreaci nebo bydlení

Petrovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Zahrada
  • Garáž
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Dům v klidné vesničce Petrovice, cca 35 minut jízdy autem od Brna, 5 km od Moravského Krumlova a 25 km od Znojma. Celková plocha pozemků činí 515 m2, zastavěná plocha 150 m2, užitná plocha je cca 120 m2, zahrada 210 m2. Dům je jednopodlažní ze smíšeného zdiva a ve venkovní části zde naleznete průjezd na dvorek, zahradu, a dílnu. V obytné části se nachází kuchyně, dva pokoje, průchozí místnost do koupelny a koupelna. Okna a vrata od garáží jsou plastová. Střecha je plechová. K ohřevu teplé vody slouží průtokové ohřívače. Topení zajišťují WAWky a kamna na tuhá paliva, která jsou na chodbě. V kuchyni se nachází kachlová kamna. Nemovitost je připojena k místnímu rozvodu elektřiny a plynu, má studnu a není připojena k místní vodovodní a kanalizační síti, ale přípojky se nachází před domem a kapacitou by měly stačit pro odsouhlasení připojení. Dům je vhodný k rekreaci nebo na bydlení. Obec Petrovice (německy Petrowitz) se nachází v okrese Znojmo v Jihomoravském kraji, zhruba 5 km jižně od Moravského Krumlova. Žije zde 376 obyvatel. Z pamětihodností zde nají Kostel Povýšení svatého Kříže, Došková chalupa č.p. 10, Boží muka, Kamenný smírčí kříž. Co by Vás dalšího zajímalo?

RD Petrovice, CP 515, vhodný pro rekreaci nebo bydlení

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaPetrovice
OkresZnojmo
Velikost2 pokoje
Plocha užitná120 m²
Plocha pozemku515 m²
Plocha zastavěná150 m²
Plocha zahrady210 m²
Počet podlaží1
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
GarážAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-02-300
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek