Prodej, Rodinný dům, 156 m² - Poběžovice - Sedlec

Poběžovice - Sedlec

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Nevybavený
  • Zahrada
  • Parkovací stání
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej budovy bývalé školy - rodinného domu (chalupy) s přiměřeným pozemkem (826 m2), určeného ke kompletní rekonstrukci (původní stav z cca 1945) v obci Poběžovice - Sedlec (okr. Domažlice). Dům není schopen trvalého užívání, aktuálně je přivedena pouze na elektřina a voda. Jedná se o kvalitní zděnou, delší dobu neudržovanou, částečně podsklepenou budovu školy/rodinného domu z roku cca 1900, dispozičně orientovanou na jihovýchod, s 1. NP a rozlehlým podkrovím, a s dispozicí 5+kk. Součástí příslušenství budovy je kolna/sklad. Budova není zasažena statickými poruchami, ale bude vyžadovat kompletní sanační/rekonstrukční práce. Po rekonstrukci lze rozšířit na více bytů (adaptace rozsáhlého podkroví). Výměra zastavěné plocha ZP=209 m2, užitná plocha UP=156 m2. Dům disponuje pouze dožitými prvky původních konstrukcí (krytina-výměna, krovy - částečně na minimální výměnu, původní okna, dveře, schodiště, podlahy, atd.). Budova se nachází na vlastním rovinatém pozemku orientovaným na JV. K dispozici je studna. Konstrukční charakteristiky domu nejsou k dispozici, rovněž tak jakákoliv stavební dokumentace, není provedeno ani zaměření současného stavu. Vytápění je řešeno lokálně kamny na TP v každé z obytných místností. Napojení k veřejným inženýrským sítím (mimo E a VV) není možné, z důvodu absence řešení těchto sítí v obci. K dispozici je vlastní kopaná studna.
Obec Poběžovice - Sedlec leží cca 2 km S od Poběžovic v podhůří Českého lesa (CHKO). V obci je minimální občanská vybavenost, základní je pak v obci Poběžovice a rozšířená vybavenost se nachází v městě Domažlice a Horšovský Týn (cca 10 km). Výhodou je dopravní dostupnost, jež je velmi dobrá (BUS, ČD, D5 a I/26). Nemovitost je umístěna v klidné lokalitě severní části obce a je situována na okraji rozptýlené zástavby rodinných domů, podél zpevněné komunikace, která umožňuje přístup k oceňované nemovitosti. Hypoteční financování je možné, ale s ohledem na stavebně-technický stav nemovitosti bude složitější, ideální je zástava jinou nemovitostí. Pro více informací kontaktujte makléře. Vhodné pro investory. Jedná se o insolvenční prodej z majetkové podstaty dlužníka.

Prodej, Rodinný dům, 156 m² - Poběžovice - Sedlec

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPoběžovice - Sedlec
OkresDomažlice
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná156 m²
Plocha pozemku826 m²
Plocha zastavěná209 m²
Plocha zahrady617 m²
Plocha dílen44 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1900
ZařízenýNe
Míst k parkování2
ParkováníAno
Počet bytů1
Sklepano (14 m²)
TelekomunikaceTelefon
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj, Dálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky115-12-009
Kontaktovat makléře
Mgr. Ondřej Jaroš
CENTURY 21 Berounka Reality
+420 606 214 680
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-ondrej-jaros
IČ: 04437080

Logickým vyústěním mé více jak patnáctileté praxe v oblasti hypotečního bankovnictví, oceňování nemovitostí a právní podpory, byla právě volba oboru obchodování s nemovitostmi, jako jednoznačné pokračování mé další profesní dráhy. Bohaté zkušenosti získané v minulosti nyní rozvíjím již sedmým rokem v oblasti obchodu s nemovitostmi. Ve spojení se silným partnerem nastavuji vysoký standard v poskytování realitních služeb především v regionu Berounsko, který velmi dobře znám a který je zároveň mým domovem.

Kontaktovat makléře
bg