Rodinný dům, 105m² - Podmokly

Podmokly

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Nevybavený
prodáno

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

PODEPSANÁ REZERVAČNÍ SMLOUVA:

Zahrada s rodinným domem za cenu bytu v nedalekém městě? Máme pro Vás jednu možnost.
Ve výhradním zastoupení si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi hezký rodinný dům 4+kk v obci Podmokly. Stavba je situována na pozemku o celkové výměře 988 m2. V přízemí domu se nachází ložnice s oknem do klidné části zahrady, obývací pokoj s kuchyňským koutem a stylovým sporákem na dřevo, koupelna se sprchovým koutem a oddělené WC, malá technická místnost a předsíň. V podkroví se nachází dva pokoje a dále dvě menší komory připravené k dodělání přesně podle vašich představ.
Dům má vlastní biologickou čističku odpadních vod (ČOV). Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem a sporákem na dřevo bez výměníku. Podkroví je v současné chvíli bez okruhového vytápění (pouze přímotopy). Ohřev vody zajišťuje nový elektrický bojler (výměna 4/2020).
Ranní kávu budete popíjet na dlážděné terase s posezením a poutavým výhledem přímo na louky a les, auto zaparkujete do bezpečí zastřešeného stání v zadní části zahrady.
V obci se nachází dětské hřiště a multifunkční sportovní hřiště. Kompletní občanská vybavenost je ve městě Sušice, které je vzdáleno 7 km. Z obce je bezproblémové autobusové spojení.
Přijďte osobně nasát atmosféru úplného okraje pošumavské obce a útulného domu, který Vám poskytne ideální místo k odpočinku. Těšíme se na Vás. Více u makléře nabídky.

Rodinný dům, 105m² - Podmokly

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPodmokly
OkresKlatovy
Velikost3 pokoje
Plocha užitná105 m²
Plocha pozemku988 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceSatelit
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníLokální tuhá paliva, Lokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky142-12-086
Kontaktovat makléře
Marek Čihák
CENTURY 21 Harmony
+420 601 169 060
[email protected]
www.century21.cz/makler-marek-cihak-5480
IČ: 61081019

www.marekcihak.cz / Rád pracuji s lidmi a mým hlavním cílem je realizovat prodeje a pronájmy nemovitostí tak, aby klienti byli spokojeni a mohli se na mě opět v budoucnu s důvěrou kdykoliv obrátit. Jsem připraven za Vás řešit starosti s prodejem nemovitosti - komplexně, čestně, profesionálně a s maximálním nasazením. Obchodní praxi mám od roku 1994 a realitně-finanční od roku 2013. Moje realita je přes 200 prodaných nemovitostí a především přes 500 spokojených klientů :-). Při prezentaci nemovitosti využívám nejmodernější marketingové a technologické nástroje. Těším se na spolupráci i s Vámi a především na společné zážitky. " JSEM ŽIDLE VAŠEHO DOMOVA, O KTEROU SE MŮŽETE S DŮVĚROU OPŘÍT ".

Kontaktovat makléře
bgMarek Čihák