Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinné vily s bazénem (314 m²), uprostřed nádherné přírody, 15 km od pobřežního města Poreč, Istrie, Chorvatsko

Poreč, Chorvatsko

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Bazén
  • Parkovací stání
860 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Zatoužili jste po životě s nádhernými přírodními scenériemi, nekonečně modrým mořem a rozmanitými gastronomickými specialitami? Máte rádi svůj klid a nebráníte se životu v luxusu? Nebo byste chtěli pořídit nemovitost, která by se dala využít jak jako bydlení pro Vás, tak k pronájmu turistům? Pak nepřehlédněte tuto nabídku, která splňuje všechny tyto podmínky.
V typické istrijské vesnici, asi 15 km od moře a oblíbeného pobřežního města Poreč, se na kraji lesa, nachází luxusní rodinná vila, která nabízí naprostý klid, potěšení a soukromí. Za pouhých 10 minut odtud naleznete první restaurace, obchody, prémiové olivové oleje od místních pracovitých pěstitelů oliv a nejmodernější a jedinečné vinné sklepy místních nejlepších vinařů.
Tato impozantní kamenná vila se nachází v srdci přírody, na rozlehlém pozemku o majestátní ploše 4212 m² a její celková užitná plocha činí 314,09 m². Vila se skládá z přízemí a prvního patra a je k ní přistaven další byt o velikosti 57 m², který je možný využít pro další hosty.
V přízemí naleznete prostorný obývací pokoj, který je plynule spojený s kuchyňským koutem a jídelnou. Kuchyňský kout je vybaven všemi spotřebiči pro pohodlnou přípravu jídla. Skrze velká francouzská okna sem přichází bohaté množství přirozeného světla, které zde vytváří příjemně prosvětlenou atmosféru.
Pro soukromý odpočinek a relaxaci Vám v přízemí poslouží tři prostorné ložnice, z nichž jedna má svou koupelnu a druhé dvě mají jednu společnou koupelnu. Dále zde najdete technickou místnost a toaletu pro hosty.
Na horní patro vily navazuje krásné kamenné schodiště, které je chráněno kovaným zábradlím. V tomto patře je ložnice, koupelna se starým dřevěným nábytkem a vířivkou, a krásná krytá terasa s výhledem na zahradu, les a okolní otevřenou krajinu, bohatou na nádherně zelenou flóru.
Dispozice vily je unikátní v tom, že je vymyšlená tak, abyste z každé místnosti či ložnice v přízemí, mohli vyjít přímo na zahradu, kde máte k dispozici velký vyhřívaný bazén (70 m²). Zahrada dále disponuje zastřešenou terasou, která Vám poskytne úkryt za každého počasí, a mimo jiné zde máte i gril, na kterém si můžete připravovat nejrůznější čerstvé delikatesy. Uvnitř nádvoří je nově instalované volejbalové hřiště s travnatým povrchem, dále vlastní dětské hřiště, koutek pro pingpongový stůl, různé houpačky a prostorný upravený trávník, osázený krásnými rostlinami. Jedinečnost této zahrady je podtržena starými duby, které jsou vzrostlé a vytváří tak dostatek stínu – což v horkých letních dnech zajisté oceníte.
Vedle vily je další byt, který je vybaven kuchyní, ložnicí a toaletou – v současné době je využíván jako sklad.
Na dvoře máte k užití dvě parkovací místa.
Celá zahrada je obklopena vysokým, zeleným, živým plotem, který Vám poskytne dokonalou přírodní a soukromou atmosféru.
Možnosti vytápění jsou různé, v obytné části je podlahové vytápění, klimatizace a krb. Ložnice jsou vytápěny radiátory ústředního topení s přidáním klimatizace.
Vzhledem k tomu, že se vila nachází u cyklostezek, nabízí možnost sportovního vyžití, cykloturistiky, rodinných setkání a dlouhodobých pobytů v přírodě.
A když se Vám bude chtít mezi více lidí, tak Vás potěší nedaleké pobřežní město Poreč, které je jednou z nejkrásnějších destinací na pobřeží Jaderského moře. Svou bohatou historií sahající až do starověku, láká návštěvníky kombinací krásných pláží, křišťálově čistého moře a zachovalé architektury. Pláže v této oblasti nabízejí možnosti koupání, opalování a vodních sportů, jako je potápění a plachtění. Oblast kolem Poreče také nabízí rozsáhlé turistické a cyklistické stezky, které návštěvníkům umožňují prozkoumat kouzelnou istrijskou přírodu. Poreč je navíc známá svými gastronomickými lahůdkami, jako jsou čerstvě ulovené ryby, olivový olej a istrijské lanýže. Četné místní restaurace a taverny nabízejí autentická istrijská jídla, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.
Neváhejte se s důvěrou ozvat pro více informací a domluvení prohlídky.

Prodej rodinné vily s bazénem (314 m²), uprostřed nádherné přírody, 15 km od pobřežního města Poreč, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena860 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaPoreč, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná314 m²
Plocha pozemku4.212 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2008
Míst k parkování2
ParkováníAno
Terasaano
Bazénano (70 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické, Podlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149421587
Kontaktovat makléře