Prodej rodinného domu v obci Poříčí nad Sázavou, 4+kk

Polní, Poříčí nad Sázavou

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
prodáno

+ provize RK, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám exkluzivně nabídnout velice hezký dům o velikosti 4+kk v obci Poříčí nad Sázavou. Rodinný dům se nachází v krásné přírodní lokalitě s hezkým výhledem do okolí na pozemku o velikosti 990 m2.
Vnitřní dispozice: vstupní hala, obývací pokoj s kuchyňským koutem, dva samostatné dětské pokoje, ložnice, technická místnost s prádelnou, koupelna se sprchovým koutem a toaletou. V podkroví je úložný prostor.
Celý dům má podlahové vytápění a v technické místnosti naleznete plynový kotel a bojler na ohřev vody. Kuchyňská linka je plně vybavena vestavěnými spotřebiči (myčka, elektrická deska, horkovzdušná trouba, digestoř).
Výhodou této nemovitosti je její poloha, která nabízí krásný výhled se stoprocentním soukromím, ale přitom se skvělou dopravní dostupností autobusem ze zastávky Poříčí nad Sázavou do zastávky Praha – Budějovická cca 200 m od domu. K dispozici je také vlakové nádraží, zastávka Poříčí nad Sázavou do stanice Čerčany nebo doprava autem cca 30 min na Praha – Chodov.
V Poříčí nad Sázavou naleznete veškerou občanskou vybavenost. 200 m od domu se nachází základní a mateřská škola a o kousek dál obchod s potravinami. Pro nadšené vodáky řeka Sázava a zapálené turisty a cyklisty trampská osada Měsíční údolí. (vede cyklostezka podél řeky).
Sportovci mohou ocenit Sokolovnu u nádraží, fotbalové nebo nohejbalové hřiště. Za 10 minut se dostanete autem do města Benešov, kde jsou k dispozici další obchody a restaurace.
Pokud tedy hledáte soukromí se skvělým dojezdem autem, autobusem nebo vlakem do Prahy je tato nemovitost přesně pro Vás. Neváhejte a domluvte si prohlídku ještě dnes.

Prodej rodinného domu v obci Poříčí nad Sázavou, 4+kk

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaPolní, Poříčí nad Sázavou
OkresBenešov
Velikost4 pokoje
Plocha užitná97 m²
Plocha pozemku990 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Rok kolaudace2017
ZařízenýAno
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Velmi úsporná B
108.5 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky02122162
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Doprava

Doprava
30 min autem do Prahy

Vlak

Vlak
200 m

Autobus

Autobus
200 m

Obchod

Obchod
300 m Jednota

Škola

Škola
200 m

Školka

Školka
200 m

Sportoviště

Sportoviště
Sokolovna 300 m

Karel Hubáček
CENTURY 21 Premium
+420 602 278 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-karel-hubacek
IČ: 61899585

Karel Hubáček se věnuje realitám od roku 2002. V průběhu své dosavadní realitní kariéry již uzavřel přes 700 úspěšných obchodů při nichž získal znalosti a zkušenosti při zastupování klientů v celé řadě transakcí. Je schopen plně uspokojit požadavky svých klientů, kterým nabízí služby té nejvyšší kvality. V rámci své činnosti rovněž spolupracuje se zahraničními partnery a s tuzemskými investory. Se svým teamem dosáhl 3x mezinárodního ocenění CENTURION. Patří tak historicky mezi nejlepší makléře v celé síti CENTURY 21 v ČR. Karel se také stará o klienty, kteří chtějí v realitách investovat peníze jak krátkodobě tak dlouhodobě. Díky dlouholetým zkušenostem a pravidelnému rozvoji, kterým prochází je opravdovým profesionálem a dobrým partnerem pro toho kdo očekává služby na vysoké úrovni.

Kontaktovat makléře
bgKarel Hubáček