RD Nebušice 5+2, pozemek 1 022 m2

Kádnerova 288, Praha - Nebušice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Garáž
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Zděná nemovitost na lukrativní adrese Praha 6 - Nebušice, která vyniká nejen svojí polohou, ale také klidným okolím s velkým množstvím zeleně. Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům 5+2 se dvěma koupelnami o celkové užitné ploše 275 m2, který lze v případě Vaší potřeby využívat jako vícegenerační. Nechybí ani praktické podsklepení a garáž. Dům obklopuje krásná udržovaná zahrada s bazénem na pozemku o velikosti 1 022 m2.
V prvním nadzemním podlaží (přízemí) se nachází kromě vstupní chodby tři pokoje, kuchyně s plně vybaveným kuchyňským koutem, koupelna s vanou a sprchovým koutem, samostatné WC a spíž.
Ve druhém podlaží (1. patro), do něhož vejdete po schodišti s mírným sklonem, jsou k dispozici dva pokoje, kuchyně, koupelna, WC a skromné dřevěné schodiště, kterým se dostanete do podkroví domu, jež může ideálně posloužit jako úložný prostor.
V prvním podzemním podlaží se nachází garáž, technická místnost a dva sklepy.
Dům je napojen na obecní vodovod, obecní kanalizaci, plyn a elektřinu.
Zateplení domu proběhlo v letech 2007/2008.
Stavba je plně funkční, ale doporučujeme revitalizaci, díky níž máte možnost si nemovitost upravit a zmodernizovat dle Vašich představ.
Dům je situován v klidné zástavbě, přičemž však okolí vyniká množstvím volnočasových aktivit. Přímo v ulici naleznete tenisové kurty, o pár kroků dál restauraci. V Divoké Šárce a Šáreckém údolí se nachází několik cyklistických tras a koupaliště. V lese Hlásek si užijete krásné procházky včetně naučných stezek.
Máte-li děti, pak Vás potěší skutečnost, že škola se nachází pouze 2 minuty od domu a vyhlášená mezinárodní škola je jen o kousek dál. Jednou z největších výhod tohoto bydlení je výborná dopravní dostupnost do centra Prahy. Stanice autobusu je vzdálená pouhé 4 minuty chůze a na metro A Bořislavka Vás doveze autobus za 8 minut.

RD Nebušice 5+2, pozemek 1 022 m2

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaKádnerova 288, Praha - Nebušice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná275 m²
Plocha pozemku1.022 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
GarážAno
Počet garáží1
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14232159
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.