Prostorný ŘRD 6+1, poz. 201 m2, Stodůlky, Praha 13

K zahrádkám 1420/64, Praha - Stodůlky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
prodáno

PRODÁNO

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivní nabídka. Nabízíme ke koupi prostorný rodinný dům, polohou v původní zástavbě rodinných domů v části obce Stodůlky. Jedná se o řadový, čtyřpodlažní (suterén, zvýšené přízemí, patro a obytné podkroví) dům se sedlovou střechou o dispozici 6+1 a podlahovou plochou 331 m2. Suterén nabízí garáž, skladovací místnosti a technickou místnost. Nutno podotknout, že suterén je bez jakéhokoliv zatékání a vlhkosti. Ve zvýšeném přízemí se nachází vstupní chodba, chodba se schodištěm, obývací pokoj s přístupem na zasklenou terasu, jídelna a kuchyně s kompletně vybavenou kuchyňskou linkou. Z jídelny (stejně tak ze suterénu) je možný vstup na zadní trakt pozemku, který nabízí možnost posezení. V přízemí je zároveň koupelna (sprchový kout, umyvadlo) a WC. Po lomeném schodišti je přístupné patro domu, kde jsou k dispozici 3 pokoje, úložná komora, koupelna (vana, umyvadlo) a WC. Z pokoje orientovaného do čelní strany domu je přístupná zasklená lodžie, pokoj orientovaný do zahrady disponuje šatnou. Po přímém schodišti je přístupné obytné podkroví, které je rozděleno na dvě místnosti a koupelnu s WC. Je to opravdu velkorysý a prosvětlený prostor, využitelný nejen k bydlení, ale i jako herna, pracovna apod. Vstupy do podkroví i suterénu jsou odděleny skleněnými přepážkami včetně dveří. Jedná se o praktické řešení proti úniku tepla a zároveň pro fyzické oddělení těchto prostor.
Konstrukce domu je cihlová s betonovými podlahami, z inženýrských sítí je zavedena elektřina, kanalizace a vodovod. Vytápění domu (rozvod do radiátorů) i ohřev vody zajišťuje elektrický kotel, dotovaný elektřinou ze solárních panelů, umístěných na střeše. Jako podlahové krytiny byla použita keramická dlažba, laminátová plovoucí podlaha a v podkroví koberec. Okna jsou plastová, vnitřní dveře obložkové. Zabezpečení domu je jak mechanické – bezpečnostní dveře a bezpečnostní venkovní rolety, tak i elektronické – pohybové senzory a kamerový systém s napojením na alarm a PCO.
Okolí domu je klidné, lokalita nabízí dobrou dostupnost jak autem, tak MHD. Občanská vybavenost je kompletní, odpovídá městu. Je dobré zmínit, že poblíž domu se nachází Centrální park, kterým protéká přes soustavu rybníků Prokopský potok, kolem kterého vede stezka do Prokopského údolí.
Předností nabídky je možnost kvalitního a pohodlného bydlení vícečlenné rodiny v soukromí prostorného domu s možností využití sportovně relaxačního vyžití v okolí.

Pro více informací nebo dojednání prohlídky kontaktujte makléře.

Prostorný ŘRD 6+1, poz. 201 m2, Stodůlky, Praha 13

Popis nemovitosti

Cenaprodáno PRODÁNO
KategorieRodinné domy
LokalitaK zahrádkám 1420/64, Praha - Stodůlky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná331 m²
Plocha pozemku201 m²
Plocha zastavěná106 m²
Plocha zahrady59 m²
Užitná plocha přízemí80 m²
Počet podlaží4
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1970
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Počet garáží1
Balkónano
Lodžieano (4 m²)
Sklepano (57 m²)
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky020-12-033
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště