Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Rodinný dům - Příbor

U brány 108, Příbor

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
prodáno

včetně provize a právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízím dům v historickém centru města Příbor. Tento dům má jen pár kroků do obchodu, kavárny, městského parku a Piaristických zahrad. Dům stojí ve slepé ulici a díky tomu se jedná o klidnou ulici. Podívejte se, co dalšího nabízí.

Obrovskou výhodou tohoto domu jsou nebytové komerční prostory v přízemí domu. V době rostoucích energií Vám jejich pronájem může přinést významný příjem do Vašeho měsíčního rozpočtu.

Pokud se chystáte sami podnikat můžete přízemí využít jako prodejnu, kancelář, fitness centrum, sklad a podobně.
Komerční prostor v přízemí má zcela samostatný vchod a samostatné měření energií. Její provoz je zcela nezávislý na bydlení v patře. Velikost komerční jednotky je 110 m2.

Obytná část domu, která se nachází v prvním patře, je dispozičně řešena jako dvě bytové jednotky 2 + kk. S minimálními úpravami ji lze využít také jako jeden byt o velikosti 4 + kk. Obytné patro je ideální pro dvougenerační bydlení, nebo pro velkou rodinu.

Výměra prvního bytu je 51 m2. Najdeme zde kuchyňskou linku s barovým pultem, zánovní plastová okna, plovoucí podlahy. Hlavní dominantou obývacího pokoje je velké okno s výhledem do ulice, které nabízí pěkný světelný prostor. Druhý pokoj s plovoucí podlahou a plastovým oknem působí moderním dojmem. Koupelna spojená s toaletou je vybavena vanou a díky oknu nabízí denní světlo a možnost větrání.
V chodbičce mezi pokoji je umístěn plynový kotel, který zajišťuje vytápění a ohřev vody.

Druhý byt má výměru 58 m2. I zde najdeme kuchyňskou linku s barovým pultem , která navazuje na prostorný obývací pokoj. Příjemné denní světlo zajišťují 3 okna. Dalším pokojem je prostorná ložnice- Zánovní koupelna s prostorným sprchovým koutem je spojená s toaletou. Opět zde využijete výhod okna.

Okolí domu nabízí dostatek parkovacích míst. Autem jste za 10 minut ve Frýdku-Místku nebo Novém Jičíně a za nějakých 25 v Ostravě. Kousek to máte i na vlak a autobus. Možná oceníte i množství cyklostezek, které vás z Příbora zavedou na pěkná místa v okolí. Například k hradům Štramberk a Hukvaldy, k Větřkovické přehradě nebo až k rozhledně na Velkém Javorníku.

Tato nemovitost je výhodná investice vzhledem k chystané výstavbě největšího logistického centra a to v nedalekém Mošnově, které bude největší svého druhu ve střední Evropě a přinese do regionu tisíce pracovních míst.

Pokud hledáte klidné bydlení v historickém centru města, nebo objekt pro investiční záměr, ideální volba. Nenechte si ji uniknout a klidně se ozvěte ještě dnes.

Prodej, Rodinný dům - Příbor

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize a právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaU brány 108, Příbor
OkresNový Jičín
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná239 m²
Plocha pozemku140 m²
Počet podlaží2
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Mimořádně nehospodárná G
448 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky095-12-091
Kontaktovat makléře
Ing. Jan Simper
CENTURY 21 Real Tip
+420 725 293 729
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-jan-simper
IČ: 46163361

"Když jsem začínal pracovat v realitách, myslel jsem si, že je to práce s nemovitostmi. Dneska vím, že je to na prvním místě práce s lidmi. Je to práce, kde můžu lidem pomoci vyřešit nejzákladnější lidskou potřebu a to je ""bydlet"". Baví mne pracovat pod značkou Century 21, protože je to práce pro špičkovou světovou značku. Špičkovou značkou se stává mou prací a prací mých kolegů - makléřů. A to je velký závazek.

Zavolejte mi a pomůžu Vám vyřešit Vaši situaci s bydlením. :-)"

Kontaktovat makléře
bgIng. Jan Simper