Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej luxusní vily (146 m²) s bazénem, 800 metrů od moře - Privlaka, Istrie, Chorvatsko

Privlaka, Chorvatsko

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Bazén
  • Garáž
480 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Přemýšlíte o tom, že si pořídíte nemovitost v cizině, kterou byste mohli využít jak jako celoroční bydlení pro Vás, tak k pronájmu turistům?
V malebném pobřežním městečku Privlaka v Chorvatsku, nabízíme k prodeji luxusní vilu, která se nachází pouhých 800 metrů od moře, ve velmi klidném prostředí, obklopeném přírodou a moderními domy.
Vila byla postavena jako jednopodlažní s možností úpravy o další patro. Leží na pozemku o rozloze 502 m² a její užitná plocha činí 146 m².
Sestává z předsíně, kuchyně s jídelnou a prostorným obývacím pokojem, 3 samostatných ložnic, 2 koupelen a garáže (17,40 m²), která je součástí stavby a do které se vchází z předsíně domu.
V obývacím pokoji je velká prosklená posuvná stěna, která zde tvoří úchvatně prosvětlenou atmosféru a skrze kterou se vchází na zastřešenou terasu, která dále pokračuje na otevřenou zahradu.
Zahrada je z větší části dlážděná a částečně je zde ponechána zelená plocha obehnaná vysokým plotem tak, aby poskytovala maximální soukromí. V horkých letních dnech Vás zde zajisté potěší bazén o velikosti 17 m².
Vila se prodává nezařízená a tak je jen na Vás, jak si ji přizpůsobíte dle svých představ. Kvalitní provedení, podlahové vytápění v celém domě a klimatizace Vám zde poskytnou maximální komfort. Kromě toho zde máte nainstalovány podlahové krytiny z kvalitní keramické dlažby velkých formátů, elektrické rolety s moskytiérou, tepelně izolační fasádu a bezpečnostní kamerový systém.
Procházkou stínem vysokých cypřišů se za zhruba 10 minut dostanete na krásnou písečnou pláž. Mimo opalování a koupání si zde můžete užít koupel ve světoznámém léčivém bahnu.
Samotná Privlaka nabízí restaurace, bary, cukrárnu, obchod i bankomat a pokud budete chtít větší možnosti k vyžití, tak to máte 2 km do města Nin, které nabízí další možnosti k vyžití. Toto nejstarší chorvatské královské město s nejmenší katedrálou na světě, je lákavé jak pro milovníky historie, tak pro nadšence do vodních sportů a gurmány. Letiště v Zadaru je odsud 29 km.
Neváhejte se nám ozvat pro více informací nebo domluvení prohlídky. Tato nemovitost je vzhledem ke své stavbě a poloze velmi atraktivní jak z hlediska investice do turistického ruchu, tak jako rodinné bydlení.

Prodej luxusní vily (146 m²) s bazénem, 800 metrů od moře - Privlaka, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena480 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaPrivlaka, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná146 m²
Plocha pozemku502 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
Rok výstavby2023
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1x
Terasaano
Bazénano (17 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149421682
Kontaktovat makléře