Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu, Prostějov , ulice Puškinova

Puškinova, Prostějov

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Zahrada
7 399 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele pro Vás máme výjimečnou nabídku prvorepublikové vilky v prestižní lokalitě Prostějova, na ulici Puškinova.

Jedná se o dvoupatrovou, plně podsklepenou stavbu s rovinatou zahradou za domem o výměře 430m2 a předzahrádkou před domem o výměře 61m2. V domě najdeme dvě obytná patra, kdy v přízemí domu se nachází bytová jednotka 3+1 o výměře 70 m2 se samostatným vstupem z chodby a stejně tak najdeme tuto jednotku i v patře domu, kde je navíc i jeden samostatný pokoj také přístupný z centrální chodby, který lze lehkou stavební úpravou zpřístupnit z této jednotky a získat tak dispozici 4+1.

Pokoje jsou vzájemně průchozí kolem dokola. V přízemí najdeme u bytu i samostatné WC a prostor pro koupelnu, která je nyní umístěna v roku kuchyně. V patře je samostatná koupelna v jednom z pokojů a v druhém je kuchyně. Dům má k dispozici prostornou otevřenou půdu, kde je možnost vybudovat další bytovou jednotku, neboť sem vede plnohodnotné centrální schodiště. Nemovitost je v původní stavu, bez konstrukčních vad. V domě se nachází původní kastlová okna, původní dřevěné dveře a původní mramorované schodiště s kovaným zábradlím. Tuto nemovitost ocení ti, kteří hledají genius loci a mají zájem bydlet na exklusivním místě v domě s historií.

Město Prostějov nabízí veškerou občanskou vybavenost. Dům se nachází ve velmi klidné oblasti, avšak v blízkosti občanské vybavenosti, jako je mateřská a základní škola, ale i několik středních škol. Dále najdeme v blízkosti i supermarket Kaufland. Dům má velmi dobrou dostupnost na dálnici. Na případnou rekonstrukci domu lze získat vysoké dotace. Neváhejte a zavolejte si o prohlídku, tento dům se v nabídce dlouho neohřeje.

Prodej rodinného domu,  Prostějov , ulice Puškinova

Popis nemovitosti

Cena7 399 000 Kč včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaPuškinova, Prostějov
OkresProstějov
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná200 m²
Plocha pozemku617 m²
Plocha zastavěná126 m²
Plocha zahrady491 m²
Počet podlaží2
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
Sklepano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05442133
Kontaktovat makléře
Petr Kořínek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-petr-korinek
IČ: 08894817

V realitním obchodě bych chtěl dosáhnout maximální spokojenosti všech stran, bez jakýchkoliv komplikací a starostí při průběhu celého procesu. Studoval jsem ekonomii a management, jsem tedy zvyklý komunikovat s lidmi na profesionální úrovni. Mám otevřený a kreativní pohled na věc, proto se nezastavím před jakoukoliv výzvou. Věřím, že člověk se učí celý život, proto ke každému klientovi a jeho osobnímu příběhu přistupuji jako k cenné zkušenosti.

Kontaktovat makléře
bgPetr Kořínek