Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej RD 271m2 s bazénem, na pozemku 811 m², Průhonice

Chrpová 643, Průhonice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Bazén
  • Zahrada
  • Garáž, Parkovací stání
info v RK

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivně nabídku rodinného domu v jedné z nejatraktivnějších lokalit v obci Průhonice. Dům s užitnou plochou 271m2 na pozemku o výměře 811 m2 je dispozičně řešen jako 7+1 s dvougaráží. Jedná se o zděný dům z roku 2000.
Vnitřní dispozice domu je rozdělena do dvou podlaží. V přízemí se nachází obývací pokoj s krbem se vstupem na zahradu, kuchyně, která je propojená s obývacím pokojem, pokoj pro hosty, soc. zařízení, technická místnost. V prvním patře jsou tři samostatné pokoje, pracovna, koupelna, WC a velká hlavní ložnice s vlastní koupelnou a šatnou.

Předností této nabídky je samozřejmě samotná poloha domu. Jedná se opravdu o krásné a klidné místo ve vilové čtvrti vhodné pro toho, kdo chce mít nemovitost v reprezentativní lokalitě.

Průhonice jsou vyjímečným místem pro rodinný život a díky tomu je nemovitost vhodná jak pro rodinné bydlení, tak je možné dům dlouhodobě pronajmout.

Na pozemku jsou již vzrostlé stromy, které zaručují absolutní soukromí a tak Vás nikdo nebude rušit při grilovaní, koupání v bazénu nebo jen při relaxaci na zahradě.

V blízkosti domu je jeden z nejkrásnějších parků v ČR spadající mezi památky UNESCO - Průhonický park a tak si na své přijdou milovníci přírody. V obci je také řada kvalitních restaurací a kaváren, je zde banka, obecní úřad, lékař, základní a mateřská škola a mnoho dalších služeb s vysokou úrovní, které bydlení v této lokalitě dělají velmi komfortní. V docházkové vzdálenosti od domu je populární restaurace Hliněná bašta. V dojezdové vzdálenosti je také nákupní a zábavní zóna v Čestlicích, jehož dominantou je Aquapark Čestlice nebo OC Westfield, který je vzdálen 10 minut jízdy.

Rádi Vám poskytneme více informací. Domluvte si prohlídku ještě dnes a přijďte se sami přesvědčit o unikátnosti této lokality.

Prodej RD 271m2 s bazénem, na pozemku 811 m², Průhonice

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaChrpová 643, Průhonice
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná271 m²
Plocha pozemku811 m²
Plocha zastavěná186 m²
Plocha zahrady625 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1998
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýne
ParkováníAno
GarážAno
Terasaano (3 m²)
Bazénano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaDálnice, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky02132334
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Autobus

Autobus

Kino

Kino

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Karel Hubáček
CENTURY 21 Premium
+420 602 278 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-karel-hubacek
IČ: 61899585

Karel Hubáček se věnuje realitám od roku 2002. V průběhu své dosavadní realitní kariéry již uzavřel přes 700 úspěšných obchodů při nichž získal znalosti a zkušenosti při zastupování klientů v celé řadě transakcí. Je schopen plně uspokojit požadavky svých klientů, kterým nabízí služby té nejvyšší kvality. V rámci své činnosti rovněž spolupracuje se zahraničními partnery a s tuzemskými investory. Se svým teamem dosáhl 3x mezinárodního ocenění CENTURION. Patří tak historicky mezi nejlepší makléře v celé síti CENTURY 21 v ČR. Karel se také stará o klienty, kteří chtějí v realitách investovat peníze jak krátkodobě tak dlouhodobě. Díky dlouholetým zkušenostem a pravidelnému rozvoji, kterým prochází je opravdovým profesionálem a dobrým partnerem pro toho kdo očekává služby na vysoké úrovni.

Kontaktovat makléře
bgKarel Hubáček