Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu B2

Racková

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Nevybavený
  • Garáž
11 049 100 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dům je součástí developerského projektu výstavby rodinných domů. Nachází se v obci Racková v klidné lokalitě u lesa. Dostupnost do centra Zlína je pouhých 8 minut autem.

Rozloha domu: 131,58 m²
Rozloha zahrady: 807 m²
Dispozice: 4+kk

Rodinný dům nabízí čtyři pokoje plus kuchyňský kout. Součástí standardního provedení je terasa, zpevněné plochy kolem domu a zděná garáž pro dva vozy. Je zde kladen důraz na maximální komfort, nízké provozní náklady a zdravé vnitřní prostředí. Rodinný dům je součástí souboru čtyř typů RD (A,B,C,D) a harmonicky zapadá do místní lokality.

Architektonicky se jedná o dům s čistými liniemi, bílo-šedou barvou a sedlovou střechou, který kombinuje velkoformátová okna s jednoduchými, bílými fasádami. Tento dům je navržen tak, aby co nejlépe využíval sluneční světlo a zajišťoval soukromí pro každého obyvatele.

Popis vnitřního uspořádání:

Po vstupu do domu se nachází zádveří, které vede do prostorného obývacího pokoje s kuchyňským koutem. Dále je k dispozici technická místnost, tři ložnice a koupelna. Hlavní obytný prostor v přízemí je propojen s venkovní terasou pomocí francouzských oken, což zajišťuje přímý přístup do exteriéru. Obývací pokoj je připraven pro případnou instalaci krbové vložky.

Technické specifikace:

Dům je postaven na železobetonových základech a vyzděný z nosného zdiva Ytong 300mm, což zaručuje vysokou tepelnou akumulaci a vynikající akustické vlastnosti. Fasáda je izolována 150mm polystyrenem a pokryta silikonovou omítkou. Podlahy jsou zateplené 150mm polystyrenem. Krov je řešen s příhradovými vazníky, podhled je zhotoven ze sádrokartonu s izolací minerální vatou 300mm a střešní krytina je betonová černá značky Tera.

Standard vybavení domu:

Součástí domu jsou rigidní vinylové podlahy, interiérové dveře CPL plné Sapeli, plastová okna trojsklo se šestikomorovým profilem v antracitové barvě, vstupní dveře, obklady a dlažba X-Rock Imola. V koupelně je k dispozici vanový i sprchový kout. Dům je vybaven elektrickými zásuvkami a vypínači, podlahovým vytápěním (tepelné čerpadlo vzduch/voda), čističkou odpadních vod a retenční nádrží 6m³ s čerpadlem. Kolem domu je dlažba na zpevněných plochách.

Poloha rodinného domu v bezprostřední blízkosti lesa nabízí nejen čerstvý a zdravý vzduch, ale také jedinečnou atmosféru spojení s přírodou. Život v takovém prostředí přináší nejen radost, ale také příznivé účinky na zdraví, protože čerstvý vzduch a klid lesního prostředí mají pozitivní vliv na lidské tělo i mysl.

Prodej rodinného domu B2

Popis nemovitosti

Cena11 049 100 Kč včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaRacková
OkresZlín
Velikost4 pokoje
Plocha užitná131 m²
Plocha pozemku807 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaVenkovská
ZařízenýNe
Bezbariérovýano
GarážAno
Počet garáží2
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Kabelové rozvody
DopravaAutobus
VodaMístní zdroj
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníJiné, Podlahové
Úsporná C
93 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky04742115
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Autobus

Autobus

Obchod

Obchod

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka