Prodej rodinného řadového domu v obci Babice Dařbož, Praha-východ

Řehenice - Babice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Parkovací stání
9 017 717 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji řadový rodinný dům o dispozici 3+kk v malebné vesnici na jih od Prahy, v krásné lokalitě Posázaví. Dům disponuje velkou zahradou, je tak ideální pro rodiny s dětmi. S okolní přírodou je propojen pěšími cestami a lesoparkem, v těsné blízkosti se nachází přírodní rezervace Hornopožárských lesů, vyhlášených krásnými lesy, čistým vzduchem a kvalitním životním prostředím. V blízkých okolních obcích naleznete veškerou občanskou vybavenost, včetně školek, základních a středních škol.
V domě bude nainstalovené tepelné čerpadlo v hodnotě 450 000 Kč (již zahrnuté v ceně), které je nejekologičtějším způsobem vytápění a snižuje náklady na spotřebu. Jeho efektivnost je navíc podpořena moderním podlahovým vytápěním a díky tomu, že stavba počítá s instalací dalších technologií. Dům je stavěn v nadčasovém designu, ve vysokém standardu v interiéru a využití nových technologií. Velká pozornost je věnována kvalitě i praktičnosti materiálů. Dispozice je promyšlena do posledního detailu, aby byla co nejvíce přirozená. Lokalita uprostřed přírodního parku umožňuje domu dopřát ty nejlepší výhledy a zároveň soukromí. Již v základu ceny je zahrnuto tepelné čerpadlo, sanitární keramika Geberit, vodovodní baterie Grohe, velkoformátová keramická dlažba a obklady s přírodními motivy kamene, vinylová podlahová krytina, vzhled imitace dřeva, vstupní plastové dveře do domu jsou vybaveny, bezpečnostními prvky vícebodovým zámkem KFV třídy 3, bezpečnostním vložkou třídy 3. Výborné tepelně-izolační parametry díky vícekomorovému systému. Velká francouzská okna zajišťují dostatek přirozeného světla i krásný výhled.
Autem jste za 20 min na Chodově nebo v nákupní zóně v Čestlicích, autobusem z Řehenic Dařbože do hodiny na Budějovické, vlakem z blízkých Říčan do centra Prahy.
Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Prodej rodinného řadového domu v obci Babice Dařbož, Praha-východ

Popis nemovitosti

Cena9 017 717 Kč včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaŘehenice - Babice
OkresBenešov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná72 m²
Plocha pozemku295 m²
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano (16 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08532068
Kontaktovat makléře