Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prvorepubliková vilka s velkou zahradou

Ruská, Rožďalovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení klienta nabízíme RD z r. 1927 po kompletní rekonstrukci v r. 2008. Nemovitost o velikosti 4+1 stojí na slunném rovinatém pozemku o celkové výměře 1248m2. Zahrada disponuje skleníkem, dvěma kůlnami a vzrostlými ovocnými stromy. Velkou výhodou jsou i dvě funkční studny. Dvě nadzemní podlaží poskytují dostatek prostoru, užitná plocha je 170m2. Menší halou vstupujeme do domu a v přízemí najdeme dva velké pokoje, kuchyň, koupelnu a WC. Po původním dřevěném schodišti vystoupáme do patra, kde jsou další dva pokoje s možností rozšíření až na tři obytné místnosti. Benefitem je i půdní úložný prostor o světlé výšce 150cm. V obytných místnostech jsou položeny dřevěné a parketové podlahy, v ostatních je původní stylová zachovalá dlažba. Nemovitost je vytápěna plynovým kotlem a zároveň je v obývacím prostoru zcela hotová příprava na osazení krbových kamen. Dům je částečně podsklepen. Vše ve výborném technickém stavu, připraveno k okamžitému nastěhování. V případě zájmu je možno odkoupit i sousední stavební pozemek o výměře 1538m2. Zajímavá lokalita s výbornou dopravní dostupností a veškerou infrastrukturou v místě tvoří z této nabídky atraktivní výzvu. Doporučujeme prohlídku.

Prvorepubliková vilka s velkou zahradou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieRodinné domy
LokalitaRuská, Rožďalovice
OkresNymburk
Velikost4 pokoje
Plocha užitná170 m²
Plocha pozemku1.248 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina120V
PlynIndividuální
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12532045-1
Kontaktovat makléře
Mgr. Kateřina Kočařová
CENTURY 21 General
+420 777 558 128
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-katerina-kocarova
IČ: 44863233

"Milí přátelé,

vždy jsem měla mnoho zájmů a život mne vedl různými cestami. V dětství mne moc bavilo výtvarno, design a návrhy interierů. Po maturitě jsem se zamilovala do práva a vystudovala jsem Právnickou fakultu Univerzity Karlovy. Moc se mi líbilo tvořit jednoduché, spravedlivé, oboustranně vyvážené smlouvy, tak důležité pro další životy jednotlivých lidí. Mám ráda harmonii, přehledné vztahy, jasné podmínky a precizní práci. Pracovala jsem v advokacii i v notářské kanceláři. Po čase se ozvalo znovu moje tvořivé já a založila jsem e shop s designovými doplňky do bytu. Poté jsem si vystudovala ještě školu interiérového designu a doplnila to kurzy feng shuei.

Že je to příliš nesourodé? Ale vůbec ne! Konečně ve světě realit se vše před lety krásně propojilo. Svým klientům ráda a s přehledem vysvětlím, jak bude prodej či koupě probíhat po právní stránce, při přípravě a focení nemovitostí využívám své zkušenosti z oblasti návrhů a realizace interiérů. Nemovitost dobře připravím k prodeji prostřednictvím home stagingu. Při vyjednávání o ceně uplatním své obchodní zkušenosti majitelky e shopu. Po skončení transakce mohu poradit i s následným zařizováním nového domova.

Věřte nebo ne, spokojený klient je pro mne ta největší odměna.

Já miluju svou práci.
Vaše Kateřina"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Kateřina Kočařová