Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 6+kk s garáží a bazénem, Roztoky

Roztoky

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Bazén
  • Garáž
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme na prodej velmi pěkný dům v klidné zelené lokalitě Solníky v Roztokách u Prahy. Jedná se o samostatný dvojpodlažní dům s velmi pěknou dispozicí. V přízemí najdeme prostorný obývací pokoj propojený s jídelnou a kuchyňským koutem. Všechna okna z obývacího pokoje jsou orientována do zahrady s terasou a bazénem. Dále v přízemí najdeme pokoj, který může sloužit jako pracovna nebo pokoj pro hosty, šatnu, technické zázemí a WC. V 1. patře domu se nachází 4 samostatné ložnice (jedna ložnice má šatnu) a 2 koupelny. V suterénu domu je pak prostorná garáž pro 1 auto, skladovací prostory a WC. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě, vytápění plynovým kotlem Vailant, v obývacím pokoji krb s průduchy do ložnic v patře. V domě je centrální vysavač.
Z Roztok se dostanete autem doslova za pár minut do Prahy, často se také využívá vlakové spojení na nádraží Holešovice nebo Masarykovo nádraží. Ve městě je veškerá občanská vybavenost.

Prodej rodinného domu 6+kk s garáží a bazénem, Roztoky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaRoztoky
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná240 m²
Plocha pozemku638 m²
Plocha zastavěná129 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2006
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Bazénano (32 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky01732182
Kontaktovat makléře
Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová