Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu po rekonstrukci s bazénem a nádhernou saunou vtesanou do skály, 230 m² podlahové plochy a 584 m² pozemek - Rynholec

Hornická 37, Rynholec

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Bazén
  • Parkovací stání
13 900 000 Kč

včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Vítáme vás v této exkluzivní nabídce - prostorný rodinný dům, který prošel kompletní rekonstrukcí a nachází se v žádané lokalitě Rynholce. S rozlohou 230 m2 a dvěma podlažími poskytuje tento dům ideální prostor pro vaši rodinu, ať už toužíte po společných chvílích nebo soukromí.

Vybavení a Technologie:

Tento dům je vybaven moderními technologiemi, které zvyšují váš komfort a snižují náklady na energie. Vytápění je zajištěno plynovým kotlem v kombinaci s krbovými kamny, které jsou připojeny do ústředního topení, takže si můžete užít teplo krbu po celém domě. Pro udržení čistého vzduchu je instalován systém rekuperace vzduchu, který zajistí stálý přísun čerstvého vzduchu do interiéru.

Interiér:

Při vstupu do domu vás přivítá prostorná přízemní část, kde se nachází moderně zařízená kuchyně spojená s jídelnou, která je ideální pro rodinná setkání a večeře s přáteli. Vedle se rozprostírá obývací pokoj s dostatkem místa pro pohodlné posezení a relaxaci. V prvním podlaží se nachází ložnice se šatnou pro váš maximální komfort a další dva pokoje, které mohou sloužit jako dětské pokoje, pracovna nebo další hostinské prostory.

Vybavení domu:

Dům je vybaven dvěma koupelnami a dvěma toaletami, abyste měli dostatek prostoru pro ranní rutiny i večerní relaxaci. Pro vaše praktické potřeby je k dispozici technická místnost a dílna, které vám umožní uchovat veškeré nářadí a náčiní v pořádku.

Exteriér a Lokalita:

Exteriér domu nabízí zázemí pro relaxaci i zábavu. Venkovní bazén je ideální pro osvěžení v horkých letních dnech, zatímco sauna vtesaná do skály vám poskytne luxusní místo k relaxaci po náročném dni.

Zabezpečení a Parkování:

Dům je vybaven moderním zabezpečovacím zařízením a nabízí dvě krytá parkovací stání, která zajistí bezpečné uložení vašich vozidel.

Občanská Vybavenost:

V dosahu domu se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, obchodů a restaurací. Díky blízkosti měst Kladno i Praha máte snadný přístup ke všem městským službám.

Nyní je ta správná chvíle stát se majitelem tohoto úchvatného domu v Rynholci. Nechte se okouzlit jeho kouzlem a začněte svou cestu k luxusnímu životnímu stylu, který jste si vždy přáli!

Prodej rodinného domu po rekonstrukci s bazénem a nádhernou saunou vtesanou do skály, 230 m² podlahové plochy a 584 m² pozemek - Rynholec

Popis nemovitosti

Cena13 900 000 Kč včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaHornická 37, Rynholec
OkresRakovník
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná230 m²
Plocha pozemku584 m²
Plocha nebytových prostor50 m²
Počet podlaží2
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Míst k parkování2
ParkováníAno
Počet objektů2
Terasaano
Bazénano
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové, Ústřední tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14442208
Kontaktovat makléře