Prodej velkorysého sídla - Samotišky

Fromkova 339/15, Samotišky

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Bazén
  • Garáž
info v RK

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám opravdu velký materiálově nadstandardní reprezentační rodinný dům ve svahu nad obcí Samotišky ve vyhledávané rezidenční čtvrti na Svatém Kopečku severovýchodně od nedalekého města Olomouc s velmi omezeným dalším stavebním prostorem s ohledem na ochranu nerušeného pohledu na Baziliku Minor postavenou na Svatém Kopečku u Olomouce z pohledu od města Olomouce. Nadmořská výška obce pod námi je 267 m.n.m., kdežto předmětná nemovitost leží na jižním svahu na krajní stavební parcele s přilehlou zahradou, která tvoří jednotný celek, na rovném pozemku směrem na jih s celodenním slunečním osvitem v nadmořské výšce cca o 100 m výše nad obcí, s vlastní příjezdovou silnicí.
Tento majestátní dům je ideální jak pro bydlení, tak i pro sídlo Vaší firmy nebo jako vícegenerační obydlí.

Zaujme Vás velkorysý obývací pokoj s galerií, který slouží jako centrum domu. Zde se nachází také uvítací místo pro hosty, prostorná kuchyně a krb, který přidá příjemnou atmosféru v zimních měsících. Na obývací pokoj navazuje taktéž terasa 62m2 velká s fenomenálním výhledem v úhlu až 180 stupňů vlevo i vpravo na město Olomouc, Hornomoravský úval a vzdálené předhůří Drahanské vysočiny až na Litovel a Šternberk.

Nezapomněli jsme ani na pohodu a relaxaci. V rámci tohoto domu si můžete užívat wellness prostoru s vnitřním bazénem a saunou. Po náročném dni si můžete dopřát osvěžující plavbu v bazénu nebo si užít zasloužený odpočinek v sauně. Tento dům je doslova oáza klidu a relaxace.

Další výhodou tohoto majetku je jeho blízkost ke městu, avšak s atmosférou venkovského života. Můžete si užívat poklidnou a klidnou lokalitu s krásným výhledem, aniž byste museli opustit výhody městského života.

Tento dům nabízí celkovou obytnou plochu 438m2 a rozlehlý pozemek o rozloze 1110m2. Moderní tepelné čerpadlo a ČOVka jsou již na místě, a brzy bude provedeno připojení na veřejnou kanalizaci, což zvyšuje pohodlí a hodnotu této nemovitosti. Garáž má 34m2 a jedná se o dvougaráž. Možnost výstavby další garáže. Topení je vyřešeno nízkoenergetickém tepelným čerpadlem.

POZOR! Budova nemá energetický štítek, proto je zde napsáno G. Budova je kvalitně zateplená 10cm polystyrénem a keramickou vatou. Okna jsou kvalitní dvojskla. Náklady měsíční jsou 13 tisíc.

Nechte se okouzlit tímto unikátním domem s nádherným výhledem a všemi pohodlími, které si můžete přát. V samostatné obci Samotišky se v současné době nachází veškerá infrastruktura i menší podniky a firmy a nová sportoviště. Veřejná dopravní obslužnost obce je zajištěna několika autobusovými spoji.

Neotálejte a kontaktujte nás ještě dnes, abyste si zajistili svůj vlastní kousek ráje.

Prodej velkorysého sídla - Samotišky

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaFromkova 339/15, Samotišky
OkresOlomouc
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná438 m²
Plocha pozemku1.110 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1996
ZařízenýČástečně
GarážAno
Počet garáží2
Výtahne
Balkónano (10 m²)
Terasaano (63 m²)
Bazénano
Sklepano (22 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadČOV pro celý objekt
TopeníJiné
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09232063
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Lékař

Lékař
MUDr. Iva Javůrková