Luxusní rodinná vila v obci Sedlec u Líbeznic na Prodej

Sedlec 115

Prodej, Rodinné domy Rezervováno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Bazén
  • Zahrada
  • Garáž
rezervováno

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Máme pro vás vzácnou příležitost získat tuto moderní rodinnou vilu v obci Sedlec, dvanáct kilometrů severně od centra Prahy. Tato jedinečná nemovitost v moderním stylu spojuje nadstandardní vybavení s prostornou zahradou, která nabízí dokonalé soukromí.
V přízemí vás uvítá prostorný a světlý obývací prostor s impozantním, 3,6 metru vysokým stropem. Tento prostor je elegantně propojen s moderní kuchyní o rozloze 79 m2. Přízemí dále zahrnuje pracovnu, koupelnu s prostorným sprchovým koutem, WC, bidetem a umyvadlem. Je zde i další samostatná toaleta, dále velká šatna, technická místnost a působivá vstupní chodba. Obývací pokoj i pracovna umožňují přímý přístup do zahrady. V prvním patře budete moci využít tři pohodlné ložnice, přičemž dvě z nich mají své vlastní terasy. Koupelna v prvním patře je prostorná a je vybavená vanou, sprchou, dvěma umyvadly, WC a bidetem. K domu náleží přístavba z r 2016, samostatná garsonka, možnost vícegeneračního soužití s privilegiem absolutního soukromí, vlastní oddělený vstup je samozřejmostí.
Celková užitná plocha domu činí 299,89 m2, zahrnuje interiér o rozloze 236,72 m2, garáž o ploše 57,25 m2 a terasy ve 2. patře o rozloze 5,92 m2.
Vila byla postavena v roce 2011 a v roce 2016 byla doplněna moderní přístavbou. Je vybavena mramorovými schody a podlahami, podlahovým vytápěním, rekuperací a mramorovými prvky. Luxusní kuchyň byla vyrobena na míru, pracovní deska je z umělého kamene. Kvalitní hliníková okna jsou vybavena elektrickými žaluziemi. Vysoké skleněné interiérové dveře s hliníkovými zárubněmi dodávají domu moderní vzhled. Bezpečnost zajišťuje alarm. Venku vás čeká krásná zahrada s bazénem a vysokými stromy pro maximální soukromí.
Obec je dobře dostupná autobusovou dopravou, a do stanice metra Kobylisy to trvá pouhých 12 minut. Okolní obce, jako jsou Zdiby, Klecany, Březiněves a Líbeznice, nabízejí veškerou občanskou vybavenost. Pro aktivní životní styl je k dispozici cyklostezka, po které můžete dojet do Letňan nebo do přírodního parku Dolní Povltaví. Dálnice D8 vám usnadní cestování autem. Nedaleko anglická škola, školka střední škola Meridian. Dům má energetickou třídu B. Tepelné čerpadlo.
Tato moderní vila nabízí ideální bydlení pro větší rodiny nebo vícegenerační domácnosti. Je plně vybavená a zařízená a v perfektním stavu. Nabízí kombinaci luxusu, elegance a klidného života nedaleko Prahy. Nezmeškejte tuto výjimečnou příležitost a kontaktujte nás pro více informací a domluvení prohlídky.

Luxusní  rodinná vila v obci  Sedlec u Líbeznic na Prodej

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaSedlec 115
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná300 m²
Plocha pozemku1.155 m²
Plocha zahrady889 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2011
GarážAno
Počet garáží1
Terasaano (6 m²)
Bazénano
DopravaDálnice, Silnice, MHD, Autobus
TopeníPodlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky08532125
Kontaktovat makléře