Prodej rodinného domu v Šestajovicích.

Mánesova, Šestajovice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
prodáno

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinnou vilku k rekonstrukci. Vilka se nachází na klidném místě, obklopená zahradou s malebnou předzahrádkou a starým sadem. Na pozemku je garáž a zahradní domek, který sloužil i jako letní kuchyně. Stavba je částečně podsklepená, velká pochozí půda je nyní nevyužívaná a je zde možnost půdní vestavby.
V přízemí domu jsou dva pokoje (obývací a pokoj s jihovýchodně orientovaným arkýřem), kuchyň, koupelna, samostatná toaleta, veranda a předsíň. V patře jsou další 3 pokoje. Z jednoho je vstup na slunný balkon, ve druhém je přípojka vody (možnost zřídit koupelnu). Dále je v této úrovni schodišťová chodba, WC a spíž. V některých pokojích je parketová podlaha, v chodbách původní terrazzo. Stavba je částečně podsklepená, velká pochozí půda je nyní nevyužívaná a je zde možnost půdní vestavby.
Okna jsou nová plastová s trojsklem, celý dům byl zateplený a od r. 2012 má novou fasádu. Vytápění je plynové, pitná voda je z vlastní studny, napojení na obecní vodovod je možné.
Vilka se nachází v klidné ulici na pomezí obce Šestajovice a pražské městské části Klánovice. V obci funguje mateřská a základní škola, sportoviště, prodejna potravin i restaurace, v blízkosti je koupaliště, zábavní areál Tvrz Hummer nebo rozlehlý Klánovický les. Autobusová zastávka je téměř u domu, během 4 minut se dostanete ke klánovickému nádraží, odtud je to 25 minut do centra Prahy, na Masarykovo nádraží. Autobusové spojení ke stanici metra Černý most trvá 18 minut. V blízkosti se nachází nájezd na dálnici D11 a na Pražský okruh.

 

Prodej rodinného domu v  Šestajovicích.

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaMánesova, Šestajovice
OkresPraha-východ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná151 m²
Plocha pozemku936 m²
Plocha zastavěná231 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08522112
Kontaktovat makléře