Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej novostavby rodinného domu, 85 m² s pozemkem 702 m² - Skotnice

Skotnice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Ve výstavbě
  • Parkovací stání
5 990 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme prodej novostavby přízemního rodinného domu (85 m²) na pozemku (702 m²) v obci Skotnice, vzdálené 2km od města Příbor. Dům o dispozici 4+kk je aktuálně ve výstavbě a bude přípraven k nastěhování od 1. 7. 2024.

Vytápění zajištěno teplovodním podlahovým topením poháněným tepelným čerpadlem CARRIER. Napojení na vodovodní obecní řád. Kanalizace je řešena novou jímkou na vyvážení, umístěnou před domem. Na střešní krytinu jsou použity plechové tašky SATJAM. Kvalitní zateplená dřevěná konstrukce zajišťující nízké náklady na bydlení.

Příjezdová cesta z obecní komunikace bude až k domu vybudována ze zámkové dlažby, včetně parkovací plochy před domem. Vydlážděna bude i menší terasa za domem, na kterou je přístup z obývacího pokoje.

Dům bude připraven na klíč, určený ihned k bydlení. Na fotografiích je použita reálná vizualizace budoucího stavu. Pouze bez kuch. linky. V ceně Je možnost výběru z několika barevných kombinací vinylové podlahy, interiérových dveří a koupelnových obkladů z našich vzorníků.

Prodej novostavby rodinného domu, 85 m² s pozemkem 702 m² - Skotnice

Popis nemovitosti

Cena5 990 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaSkotnice
OkresNový Jičín
Velikost4 pokoje
Plocha užitná85 m²
Plocha pozemku702 m²
Počet podlaží1
Stav objektuVe výstavbě
BudovaDřevěná
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2024
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
OdpadJímka
TopeníPodlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky04742066
Kontaktovat makléře
Bc. David Kalousek
CENTURY 21 Style Happy
+420 725 293 969
[email protected]
www.century21.cz/makler-bc-david-kalousek
IČ: 07797575

Realitní transakce je velmi významným krokem v životě každého z nás. A jelikož se při ní nakládá s majetky v milionových částkách, tak je důležité tuhle událost nepodcenit.

Jako aktivní sportovec jsem zvyklý vytrvale, usilovně pracovat a makat na 100 %. Tyto vlastnosti převádím i do svých realitních případů. Pokud dostanu důvěru klienta se zájmem o prodej, koupi či pronájem nemovitosti, může si být jistý, že do toho dám stoprocentní úsilí. Přesvědčte se, že realitní služby jdou dělat spolehlivě, moderně a efektivně.

Kontaktovat makléře
bgBc. David Kalousek