Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Rodinný dům v obci Slatinka, v části Ulmanka, samostatně stojící, patrový, velká zahrada, studna, zemní sklep, kůlna, dřevník

Slatinky 112

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Zahrada
2 990 000 Kč

včetně provize RK

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitelů nabízíme chatu s velkým pozemkem a jedinečným výhledem v obci Slatinky, v části Ulmanka.
Jedná se o budovu s bohatou historii, takzvanou Ulmanovu hospodu. Nemovitost je ve špatném stavu a vyžaduje rozsáhlou rekonstrukci, nicméně staticky je budova zcela v pořádku, má novou střechu a okna v přízemí. Za stavbou se nachází zděný zemní sklep a zděný dřevník a kůlna, které jsou částečně zapuštěné do svahu.
Celý pozemek má výměru 4.944 m2, ve spodní a horní části je pozemek relativně rovinatý, prostřední část je svažitá. Celkové převýšení pozemku je 50 m. Celý pozemek spadá do rekreační oblasti a je zde možná výstavba dalších rekreačních objektů do velikosti 25 m2.
Do domu je zavedena elektřina a voda je zde z vlastní studny. Příjezdová cesta je po nezpevněné komunikaci, která bývá celoročně průjezdná. K pozemku se dá dostat i z horní části, po neoficiální cestě lesním pozemkem.
Jedná se o chráněnou krajinnou oblast přírodního parku Velký Kosíř. Je zde velmi hezká příroda a jedná se turisticky populární oblast.
V případě zájmu kontaktujte makléře.

Rodinný dům v obci Slatinka, v části Ulmanka, samostatně stojící, patrový, velká zahrada, studna, zemní sklep, kůlna, dřevník

Popis nemovitosti

Cena2 990 000 Kč včetně provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaSlatinky 112
OkresProstějov
Velikost4 pokoje
Plocha užitná140 m²
Plocha pozemku4.944 m²
Plocha zastavěná88 m²
Plocha zahrady4.856 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05442244
Kontaktovat makléře
Petr Kořínek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-petr-korinek
IČ: 08894817

V realitním obchodě bych chtěl dosáhnout maximální spokojenosti všech stran, bez jakýchkoliv komplikací a starostí při průběhu celého procesu. Studoval jsem ekonomii a management, jsem tedy zvyklý komunikovat s lidmi na profesionální úrovni. Mám otevřený a kreativní pohled na věc, proto se nezastavím před jakoukoliv výzvou. Věřím, že člověk se učí celý život, proto ke každému klientovi a jeho osobnímu příběhu přistupuji jako k cenné zkušenosti.

Kontaktovat makléře
bgPetr Kořínek