Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Vesnické stavení, Staré Hodějovice

Na Vyhlídce 72, Staré Hodějovice

Prodej, Rodinné domy Rezervováno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Částečně vybavený
rezervováno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji vesnické stavení v obci Staré Hodějovice. Na pozemku o celkové výměře 593 m2 se nachází soubor objektů. Hlavní budova s obytnou částí, navazující garáž a dílna. Dále samostatná stodola.

Možnosti využití jsou různé. Srdcař se pustí do rekonstrukce a člověk hledající stavební pozemek ve stabilizovaném území si objedná buldozer.
Ač to z vnějšího pohledu nevypadá, vnitřek obytné části je udržovaný a nabízí tři pokoje a koupelnu. Budova však není napojena na veřejnou kanalizaci a vodovod. Přípojka na kanalizaci je zakončena u hranice pozemku a veřejný vodovod je v obecní komunikaci. Nutné tedy zřídit novou vodovodní přípojku. Elektřina je zavedena do všech objektů na pozemku.

Obec Staré Hodějovice je krásné místo pro bydlení a tento pozemek se nachází kousek od návsi na klidném místě. Prohlídku doporučuji.

Vesnické stavení, Staré Hodějovice

Popis nemovitosti

Cenarezervováno
KategorieRodinné domy
LokalitaNa Vyhlídce 72, Staré Hodějovice
OkresČeské Budějovice
Velikost3 pokoje
Plocha užitná184 m²
Plocha podlahová184 m²
Plocha pozemku593 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Elektřina230V
PENB nedodán G
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky15942004
Kontaktovat makléře
Aleš Facon
CENTURY 21 Facon Reality
+420 605 269 768
[email protected]
www.century21.cz/makler-ales-facon

Obchod s realitami je velká výzva. Této výzvě jsem podlehl již v roce 2001, kdy jsem nastoupil do developerské společnosti Jelen Development. Získával zkušenosti a postupem času na pozici projektového manažera vedl projekty výstavby rodinných domů, bytů a stavebních parcel. Dnes vím, že základem úspěšného realitního obchodu je bezchybná a kvalitní komunikace s klientem. Nabízím Vám klidný a bezpečným prodej, koupi nebo pronájem Vaší nemovitosti. Jsem připraven nabídnout velmi výhodné možnosti financování díky objemu prodávaných nemovitostí. Těším se na setkání s Vámi.

Kontaktovat makléře
bg