Prodej rodinné domy, 155 m² - Stárkov, stavební pozemek 1570 m²

Stárkov 23

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Špatný
  • Nevybavený
  • Zahrada
1 100 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej budovy rodinného domu (chalupy) s velkým pozemkem (1570 m2), určeného ke kompletní rekonstrukci (původní stav z cca 1945) v obci Stárkov. Alternativně lze využít pouze dobře situovaný rozlehlý pozemek v centru obce pro novou výstavbu.
Dům není aktuálně schopen trvalého užívání, přivedena je pouze na elektřina, voda a je provedeno napojení na kanalizaci. Jedná se o zděnou, delší dobu neudržovanou, částečně podsklepenou historickou budovu z roku cca 1850, dispozičně orientovanou na jihovýchod, s 1. NP a rozlehlým podkrovím, a s aktuální dispozicí 5+1. Součástí příslušenství budovy je kolna/sklad a garáž na stavebním pozemku. Budova není zasažena statickými poruchami, ale bude vyžadovat kompletní sanační/rekonstrukční práce. Po rekonstrukci lze rozšířit na více bytů (adaptace rozsáhlého podkroví). Výměra zastavěné plocha ZP=188 m2, užitná plocha UP=155 m2, obestavěný prostor OP=1186 m3.
Dům disponuje pouze dožitými prvky původních konstrukcí (krytina-výměna, krovy - výměna, původní okna, dveře, schodiště, podlahy, atd.). V roce 2017 bylo provedeno vyztužení obvodových svislých konstrukcí ŽB věncem a zbudovány zateplené dřevěné stropy nad 1. NP.
Budova se nachází na vlastním rovinatém pozemku orientovaným na JV. Konstrukční charakteristiky domu nejsou k dispozici, rovněž tak jakákoliv stavební dokumentace, není provedeno ani zaměření současného stavu. Vytápění je řešeno lokálně kamny na TP v každé z obytných místností. Napojení k veřejným inženýrským sítím (mimo E, VV a VK) není možné, z důvodu absence řešení těchto sítí v obci.
Obec Stárkov leží v CHKO Broumovsko, cca 5 km J od města Teplice nad Metují v úchvatné krajině Broumovské vrchoviny a NPR Adršpašsko-teplických skal. V obci je základní občanská vybavenost, rozšířená je pak v obci Police nad Metují, Hronov a kompletní vybavenost se nachází v městě Náchod (cca 15 km). Nemovitost je umístěna v centrální části obce a je situována na okraji náměstí, podél zpevněné komunikace, která umožňuje přístup k oceňované nemovitosti.
Hypoteční financování je možné, ale s ohledem na stavebně-technický stav nemovitosti bude složitější, ideální je zástava jinou nemovitostí. Pro více informací kontaktujte makléře. Vhodné pro investory. Jedná se o insolvenční prodej z majetkové podstaty dlužníka dle podmínek Zákona č. 182/2006 Sb., o úpadku a způsobech jeho řešení.

Prodej rodinné domy, 155 m² - Stárkov, stavební pozemek 1570 m²

Popis nemovitosti

Cena1 100 000 Kč včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaStárkov 23
OkresNáchod
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná155 m²
Plocha podlahová206 m²
Plocha pozemku1.570 m²
Plocha zastavěná188 m²
Plocha zahrady1.331 m²
Plocha dílen51 m²
Počet podlaží1
Stav objektuŠpatný
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok výstavby1851
ZařízenýNe
Rozměry - výška stropu2,80 m
OchranaCHKO
Sklepano (16 m²)
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky11542011
Kontaktovat makléře
Mgr. Ondřej Jaroš
CENTURY 21 Berounka Reality
+420 606 214 680
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-ondrej-jaros
IČ: 04437080

Logickým vyústěním mé více jak patnáctileté praxe v oblasti hypotečního bankovnictví, oceňování nemovitostí a právní podpory, byla právě volba oboru obchodování s nemovitostmi, jako jednoznačné pokračování mé další profesní dráhy. Bohaté zkušenosti získané v minulosti nyní rozvíjím již sedmým rokem v oblasti obchodu s nemovitostmi. Ve spojení se silným partnerem nastavuji vysoký standard v poskytování realitních služeb především v regionu Berounsko, který velmi dobře znám a který je zároveň mým domovem.

Kontaktovat makléře
bg