Prodej Vily 4+kk/ G/S/B 180 m² - zahrada 529 m² - Statenice (Praha Západ)

Zelená 426, Statenice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Vybavený
  • Bazén
  • Zahrada
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme dvoupodlažní vilu v luxusním rezidenčním komplexu Statenický Mlýn. Komplex je vybaven kamerovým systémem a má k dispozici vlastního správce. V blízkosti je přírodní park Šárka – Lysolaje. Dispozice domu je 4 + kk se zahradou a venkovním bazénem. Obytná plocha činí 180 m² a je rozdělena do dvou podlaží. K domu náleží prostorná zahrada orientovaná na jiho-západ se vzrostlou zelení, dále garáž s příjezdovou cestou a přímým vstupem do domu. Součástí zahrady je venkovní bazén, prostor pro venkovní sezení, příprava pro venkovní sprchu. Zahrada je vybavena systémem pro závlahu.

Dispoziční řešení domu: přízemí- do předsíně se vstupuje z venku nebo z garáže. Vedle předsíně je technická místnost s prostorem na pračku a sušičku a s ovládacími centry pro technologie. Dominantou přízemí je obývací pokoj s krbem, propojený s kuchyní. Kuchyně je plně vybavena luxusními spotřebiči Gaggenau. Součástí kuchyňské sestavy je varný ostrov s odsavačem. Do patra vstupujete po masivních dřevěných schodech. V patře je master ložnice s vlastní koupelnou a jižně orientovanou terasou. Součástí ložnice jsou šatní skříně vyrobené na míru s vnitřním osvětlením. Dále jsou v patře 2 obytné pokoje (dětský pokoj a pracovna / pokoj pro hosty). Z dětského pokoje je vstup na terasu (společná s ložnicí). Hlavní koupelna je vybavena 2 luxusními umyvadly, volně stojící vanou, prostorným sprchovým koutem a toaletou.

Součástí domu je luxusní dřevěná podlaha (parkety). V koupelnách je použita velkoformátová keramická dlažba. Koupelny jsou vybaveny i úložnými prostory. Dům má vlastní plynový kotel a je připojen na obecní kanalizaci. Dům je vybaven systémem pro ovládání topení (nastavení požadované teploty pro každou místnost), přípravou pro wifi a slaboproudými rozvody po celém domě, videotelefonem a alarmem s možností připojení na CPO.

Dům je zařízen luxusním interiérem na míru v tomto rozsahu: kompletní osvětlení včetně designových svítidel značek Vibia, Flua. Vybavení vstupní haly. Dále kuchyňská sestava včetně kamenné pracovní desky a spotřebičů Gaggenau, Liebherr (lednice, trouba, myčka, mw / parní trouba, odsavač, vinotéka), krb včetně obložení. Součástí vybavení budou také šatní skříně ve vstupu, v ložnici a v dětském pokoji.

Nad rámec pevného vybavení může být součástí bytu následující mobiliář : postel včetně roštu a luxusní matrace, noční stolky, sedací souprava, křeslo, jídelní stůl, židle, designové kusové koberce, komody, zahradní nábytek, doplňky.

Interiér na míru je součástí ceny nemovitosti a mobiliář bude k ceně bytu připočten v exkluzivních cenách, v závislosti na rozsahu a dohodě s kupujícím. Finální rozsah a design vybavení je možno ovlivnit. Vlastník nemovitosti je specializovanou firmou, která návrh a realizaci vybavení zajišťuje.
Tato nemovitost vám poskytne domov v klidné čtvrti uprostřed přírody, současně na dosah Prahy (autem i MHD) i všech hlavních dopravních tras. V případě Vašeho zájmu prosím kontaktujte makléřku.

Prodej Vily 4+kk/ G/S/B 180 m² - zahrada  529 m² - Statenice (Praha Západ)

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieRodinné domy
LokalitaZelená 426, Statenice
OkresPraha-západ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná180 m²
Plocha pozemku639 m²
Plocha zastavěná111 m²
Plocha zahrady529 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Balkónano (7 m²)
Bazénano (16 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky02122139
Kontaktovat makléře
Ing. Veronika Baloun
CENTURY 21 Premium
+420 724 811 473
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-veronika-baloun
IČ: 05775931

https://veronikabaloun.cz/
Jsem tu pro Vás, pokud potřebujete pomoc nebo poradit.
Za každým prodejem nemovitosti se totiž skrývá lidský příběh, každý z nás je jiný a každá nemovitost je jedinečná. A proto preferuji osobní přistup ke každému. Nikdo by neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř.
Prodej domu, bytu, pozemku nebo jiné nemovitosti není úplně lehký úkol. Čeká na Vás spousta překážek, se kterými je celý obchod spojen. Realitní makléř musí někdy být psycholog a stratég. Já Vám nabízím pomocnou ruku, že za Vás udělám vše co je s prodejem spojené. Budu Váš hromosvod :-)!
Záleží mi na odvedení špičkové práce a na spokojenosti klienta. Dbám na svém dobrém jménu a pověsti.
Život je neustálá změna, a to mě žene kupředu. Jelikož když něco končí, něco nového začíná. Práce realitního makléře mi umožnuje být flexibilní a věnovat se svojí rodině i práci naplno. Vždy jsem pracovala s lidmi, jelikož mezi moje silné stránky patří komunikativnost. Znáte to rčení? "Když někoho vykopnete dveřmi, přijde oknem" Tak to jsem JÁ. Nevzdávám se, vždy si jdu za svým cílem, nebojím se překonávat překážky, a o tom přeci je život realitního makléře.
Tato práce je velmi rozmanitá, nutí mě neustále na sobě pracovat a sebevzdělávat se, abych dokázala na realitním trhu uspět. Práce realitního makléře mě velmi baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Spolupracuji s týmem lidí, točíme video prohlídky, využíváme profesionálního fotografa, vytváříme Home Staging, pracujeme na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k Vaší plné spokojenosti.
Svoji práci se snažím dělat s úctou a profesionálním přístupem ke klientům, a mám radost, když jsou za mnou vidět výsledky.
Pokud jste dočetli až sem, máte můj obdiv a děkuji, ráda se Vám představím osobně u kávy v kavárně, nebo u Vás v kanceláři, práci, doma kde Vám to bude příjemné. Pokud Vás cokoliv dalšího zajímá, neváhejte mě kontaktovat.
Budu se těšit
Vaše Veronika

Kontaktovat makléře
bgIng. Veronika Baloun