Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej vily 6+kk, 309m² - Statenice

Statenice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Ve výstavbě
  • Zahrada
  • Garáž
38 584 800 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní vilu o dispozici 6+kk, podlahové ploše 330,4m² a užitné ploše 308,5m² s nadstrandartně velkou zahradou o rozloze 1241,5m² v projektu Nové Domy Statenice. Vily řady Exclusive jsou opravdu výjimečné a jsou navrženy pro rodiny s velkými nároky na prostor a pohodlí. Tyto domy poskytují nadprůměrných 330,4 m2 podlahové plochy a jsou umístěné na pozemcích o velikostech 1096 m2 až 1500 m2. Tyto vily nabídnou nadprůměrné odstupy od ostatních domů, velké zahrady s možností instalace terasového posezení a výsadby. Vily jsou orientované tak, aby poskytovaly co nejvíce soukromí a ve většině případů výhledy do krajiny nebo Statenic. Přízemí vévodí skoro 90 m2 obývací pokoj s kuchyní, jídelnou a velkými francouzskými okny se vstupem na zahradu, případně terasu. S obývacím pokojem sousedí privátní wellness se saunou, relaxační místností, toaletou a sprchou. V přízemí naleznete také velmi prostornou dvougaráž propojenou se vstupním zádveřím, technickou místnost, šatnu, pracovnu, komoru. V prvním patře jsou umístěny dětské pokoje se samostatnou koupelnou, velký hostovský pokoj, šatna a rodičovská ložnice s walk-in šatnou a en-suite koupelnou. K dispozici jsou i další domy v rozmezí 170-350m². Všechny domy mají tepelná čerpadla vzduch - voda a jsou v energetické třídě B. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací.

Pokud preferujete klidnou lokalitu, ale oceníte rychlou dostupnost do centra města, budete ve Statenicích nadšeni. Obec se nachází jen kousek od hranic s Prahou 6 a využívá výhod městské autobusové dopravy mezi pražským Suchdolem, či Bořislavkou (s navazující stanicí metra linky A) a Statenicemi. Také doprava autem je bez omezujících dopravních komplikací, na Vítězném náměstí, pokud pojedete přes Suchdol, můžete být do 15 minut, na mezinárodním letišti Václava Havla pak do 10 minut jízdy.

Prodej vily 6+kk, 309m² - Statenice

Popis nemovitosti

Cena38 584 800 Kč
KategorieRodinné domy
LokalitaStatenice
OkresPraha-západ
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná309 m²
Plocha podlahová330 m²
Plocha pozemku1.474 m²
Plocha zastavěná233 m²
Plocha zahrady1.242 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
GarážAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12532011
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá