Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Hezký rodinný dům, 124 m² - Susanj, Bar, Černá Hora

Susanj

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Dobrý
280 000 EUR

bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Využijte příležitosti vlastnit nádherný dům v malebném městě Bar v Černé Hoře. Tento dům se nachází pouhé 2 kilometry od centra města a nabízí klidné a tiché prostředí k životu a přitom je pohodlně blízko veškeré občanské vybavenosti a atrakcí.

Dům má velkou plochu 124m2 a nachází se na pozemku o velikosti 500m2. Dispozice domu byla pečlivě promyšlena tak, aby zajistila pohodlí a funkčnost.
V prvním patře naleznete příjemný obývací pokoj, který plynule navazuje na jídelnu a kuchyni. Tento otevřený půdorys vytváří prostornou a příjemnou atmosféru, ideální pro hostování rodiny a přátel. V tomto patře je také jedna ložnice a koupelna, poskytující pohodlí a soukromí obyvatelům i hostům. V prvním patře jsou také dva sklady, z nichž jeden je přístupný přímo z garáže a poskytuje dostatek prostoru pro organizaci a skladování.
Ve druhém patře najdete šest prostorných ložnic se spoustou místa pro rodinné příslušníky nebo hosty. V tomto patře je také dobře vybavená koupelna, která splňuje potřeby domácnosti. Zvláštností druhého patra je přístup na plochou střechu s krásným grilem. Tento otevřený prostor nabízí skvělou atmosféru a panoramatické výhledy do okolí.
Nenechte si ujít tuto fantastickou příležitost vlastnit prostorný dům v půvabném městečku Bar v Černé Hoře. Pokud hledáte trvalé bydlení nebo investici do nemovitosti, tento dům nabízí dokonalou kombinaci komfortu, funkčnosti a skvělé lokality.

Pro všechny další informace a případnou prohlídku nás, prosím, s důvěrou kontaktujte.

V nabídce naší realitní kanceláře máme již přes 2500 zahraničních nemovitostí, rádi Vám s koupí nemovitosti poradíme.

Hezký rodinný dům, 124 m² - Susanj, Bar, Černá Hora

Popis nemovitosti

Cena280 000 EUR bez DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaSusanj
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná124 m²
Plocha pozemku500 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149324915
Kontaktovat makléře