Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej nemovitosti 170 m2, Světice u Říčan

Hlavní 6, Světice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Dobrý
6 300 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte prostorný dům, který v případě potřeby může sloužit také jako nemovitost k podnikání? Pak je tato nabídka vhodná právě pro Vás!
Nemovitost se nachází na pozemku o celkové výměře 663 m², užitná plocha domu je 170 m² + půdní prostory. V současné době je nemovitost vedena jako objekt občanské vybavenosti, má tedy řadu využití. Skládá se ze vstupní chodby, sálu číslo 1 s výčepem a barem, sálu číslo 2, kuchyně, 4 skladů, dámských a pánských toalet a sklepu. K domu náleží uzavřený dvůr se samostatným vjezdem, kde lze v případě potřeby parkovat, a zahrada. Centrální vytápění je řešené deskovými radiátory s automatickým kotlem na tuhá paliva a pelety. Restaurace s kapacitou pro 60 osob je kompletně vybavena a je tedy připravena ihned k provozu. Nemovitost byla rekonstruována – nová střecha, rozvody elektřiny a vody. Samozřejmostí je napojení na veřejnou kanalizaci a městskou vodu. Na pozemku je další budova s možností bydlení nebo skladu. Příjezdová cesta asfaltová, obecní. Nemovitost slouží řadu let jako restaurace, ale může být využívána také k jiným účelům – bydlení, ordinace, kanceláře apod.
V případě zájmu o provozování restaurace, majitel veškeré vybavení přenechá.

V místě se nachází základní škola, soukromá základní škola a gymnázium Navis, školka, fotbalové hřiště, potraviny. Kompletní občanskou vybavenost naleznete v Říčanech, které jsou vzdáleny 4 km. Prostředí nabízí čisté ovzduší, nedaleký les i cyklostezky. Jednou z největších výhod tohoto bydlení je výborná dopravní dostupnost do centra Prahy – autem 20 minut (15. km D1), vlakem 30 minut na Hlavní nádraží. Stanice vlaku je od domu vzdálena pouhých 7 minut chůze.
Akční cena do konce září 2023!
Ráda Vám nemovitost osobně představím.

Prodej nemovitosti 170 m2,  Světice u Říčan

Popis nemovitosti

Cena6 300 000 Kč
KategorieRodinné domy
LokalitaHlavní 6, Světice
OkresPraha-východ
Velikost4 pokoje
Plocha užitná170 m²
Plocha pozemku663 m²
Stav objektuDobrý
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuRušná část obce
ZástavbaObytná
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14232144
Kontaktovat makléře
Lucie Chourová, DiS.
CENTURY 21 Harmony
+420 603 590 794
[email protected]
www.century21.cz/makler-lucie-chourova-dis
IČ: 08113831

"Co o Lucii říká ředitel kanceláře pan Marek Čihák ?
„Lucie má bohaté zkušenosti v jednání s klienty. Její pozitivní energie spojená s upřímným empatickým zájmem o pomoc klientům i v těch nejsložitějších případech a životních situacích z ní dělá makléřku, kterou ocení každý prodávající. Pravidelně se vzdělává, konzultuje a aplikuje při prodeji moderní trendy. Doporučuji klientům spolupracovat s Lucií na bázi výhradní dohody. Zodpovědně se o Vás postará od A do Z“"

Kontaktovat makléře
bgLucie Chourová, DiS.