Prodej dvoupodlažního rodinného domu, 154 m², k rekonstrukci v malebném Podještědí, Rozstání

Rozstání 125, Světlá pod Ještědem

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Nevybavený
  • Garáž
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Na jižní straně ještědského hřebene, tam kde se rozprostírá kraj Karolíny Světlé, leží také obec Rozstání. A právě tady bych Vám rád představil a nabídl ke koupi rodinný dům.

Dvoupodlažní dům z 80. let 20.století naleznete v centru obce s přímým napojením na místní asfaltovou komunikaci. V obytném přízemí o dispozici 3+1 a užitné ploše 121,5 m² se bude odehrávat Váš každodenní život a díky možnosti dispozičních změň a úprav, si lze celý prostor navrhnout a realizovat dle své představy. Co třeba zatopit si v krbových kamnech a vychutnávat západ slunce, díky orientaci oken na jihozápad? Propojit kuchyň s obývací místností a ještě více otevřít prostor pro zpříjemnění chvil s rodinou? Pro kutili, zahrádkáře a jiné nadšence, kteří potřebují pro svůj koníček prostor je tu podzemní podlaží, 52,7 m², s místnostmi, které na svůj účel čekají, dle přání nového majitele. Kromě kotelny a sklepa mohou plnit funkci i jako technická místnost či prádelna. Součástí suterénu je i garážové stání.

Nemovitost stojí na pozemku o rozloze 694 m². Ze dvou stran sympatičtí sousedé. Možnost přeběhnout silnici a vydat se načerpat síly do okolních lesů, luk a třeba i na stezku Karolíny Světlé. V obci lze nakoupit v místním obchodu, naleznete zde i kadeřnické služby, restaurace a spoustu sportovního vyžití. Golf, lyže, kolo, turistika.... A když bude špatné počasí, stačí sednout do auta a přejet přes "kopec" do dvacet minut vzdáleného krajského města Liberec.

V Podještědí si užijete každého ročního období. Tento dům nabízí možnost splnit si sen o životním bydlení na skvělém místě.

Na prohlídkách Vám rád poskytnu kompletní informace nejen k domu, ale i možným úpravám a rekonstrukci. V rámci prodejního servisu Vám mohu pomoci s případným doporučením stavební firmy. A také poradit jak bezpečně a ideálně zafinancovat koupi tohoto rodinného domu. Budu se těšit na viděnou na prohlídkách.

S pozdravem, Vladimír Řehák

Prodej dvoupodlažního rodinného domu, 154 m², k rekonstrukci v malebném Podještědí, Rozstání

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaRozstání 125, Světlá pod Ještědem
OkresLiberec
Velikost3 pokoje
Plocha užitná174 m²
Plocha pozemku694 m²
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Balkónano
Sklepano
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadSeptik
TopeníLokální tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14432715
Kontaktovat makléře