RD 3+1, Svitávka, V domkách, ZP vč. nádvoří 171 m2, dvorek, předzahrádka, parkování u domu

V domkách 209, Svitávka

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Zahrada
  • Parkovací stání
prodáno

+ provize RK 5 % + DPH

Popis a parametry nemovitosti

Chcete bydlet v pohodlném domě s výhledem do krajiny, mít kde posedět v létě se skleničkou vína, pohodlně zaparkovat a přitom nemít žádné další starosti? Tato nabídka může být právě pro Vás.

Exkluzivně nabízíme krajový řadový RD 3+1 v obci Svitávka, ul. V domkách, ZP vč. nádvoří 171 m2, z toho ZP 86 m2, nádvoří (dvorek a přístavby) 53 m2, předzahrádka 32 m2. Uliční šíře 10 m. Jedná se o pohodlný, slunný, přízemní zděný dům se sedlovou střechou, s možností půdní vestavby, situovaný v klidné části ulice. Hlavní obytné místnosti jsou orientovány vůči slunným světovým stranám (Z a J) s krásným volným výhledem do krajiny. Dům je v původním, udržovaném stavu. Okna kastlová dřevěná, podlahy prkenné. Velikosti místností cca: obývací pokoj 20 m2, pokoj 20 m2, ložnice 12,3 m2, kuchyně 6,6 m2, vstupní chodba s předsíní 17,5 m2. Dispozici bytu po menších stavebních úpravách (posunutí vstupů do místností, viz plánek) lze upravit a vytvořit samostatné vstupy do všech místností. Dům je napojen na IS: el., voda, kanalizace. Ohřev teplé vody je řešen el. bojlerem. Topení: el. přímotopy. Součástí domu je uzavřený dvorek a 2 přístavby (kůlny), které lze využít jako skladovací místnosti nebo zbourat a využít tak celé plochy jako terasu nebo dalšího místa na parkování. Parkování samostatně vedle domu. Dům je volný ihned. Vybavení domu lze po dohodě ponechat. Doporučujeme k bydlení i jako investici. Majitel si vyhrazuje právo, vybrat si klienta sám v případě více zájemců.

RD 3+1, Svitávka, V domkách,  ZP vč. nádvoří 171 m2, dvorek, předzahrádka, parkování u domu

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK 5 % + DPH
KategorieRodinné domy
LokalitaV domkách 209, Svitávka
OkresBlansko
Velikost3 pokoje
Plocha užitná80 m²
Plocha pozemku171 m²
Plocha zastavěná86 m²
Plocha zahrady32 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
ParkováníAno
Terasaano (53 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-12-163
Kontaktovat makléře
Ing. Dana Valešová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-dana-valesova
IČ: 75065827

Letos to je již sedmnáctý rok, co se věnuji práci realitní makléřky.

Po dokončení vysoké školy jsem pokračovala v postgraduálním studiu a hledala práci na přivýdělek. Oslovila mě nabídka práce na pozici realitní makléřky. O nemovitosti, investice a příběhy lidí jsem se vždy zajímala, ale tehdy jsem vůbec netušila, že navážu spolupráci s realitní kanceláří - tou první a jedinou - na tak dlouho.

Práci v realitách vnímám jako pomoc klientům při prodeji jejich nemovitostí, pochopení jejich přání i jejich potřeb. Každý obchod je individuální, ať už jde o délku prodeje, maximalizace tržní ceny, zatížení nemovitosti, vyřešení dědictví, návaznosti, vyjednávání při více majitelích a dalších skutečnostech.
Proto je tak důležité si předem prodeje vše povědět.

Věřím, že s pozitivním přístupem se pracuje snáze. Vždy mě potěší, když se se svými klienty setkávám u dalších úspěšných obchodů. Těším se i na spolupráci s Vámi

Kontaktovat makléře
bgIng. Dana Valešová