Prodej rodinného domu 700 m², pozemek 1 183 m², Tišice

Mlékojedská, Tišice

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
prodáno

v případě více zájemců vyhrazuje si RK právo uspořádat aukci

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji rodinný dům o velikosti 700 m2, se zavedenou restaurací a bowlingovou hernou, na pozemku o celkové výměře 1 183 m2 v ul. Mlékojedská, obec Tišice.

V přízemí se nachází restaurace s bowlingem, v patře jsou 2 místnosti pro bydlení. Nemovitost je určená ke kompletní rekonstrukci, možné využití pro rodinné bydlení, nebo v kombinaci komerčního využití a rodinného bydlení. K domu patří zahrada o velikosti 600 m2. V domě je zavedený vodovod, pro odvod odpadů slouží jímka – kanalizace je v obci zavedena, ale RD na ni není zatím připojen, k vytápění se využívá kotel na tuhá paliva, k ohřevu vody slouží elektrický bojler. Plyn je v obci zaveden a k domu přiveden do "kapličky", avšak RD na něj není připojen.

V okolí je veškerá občanská vybavenost, potraviny, cukrárna, pošta, obecní úřad, školka a 1. stupeň ZŠ. Pro větší nákupy je možné využít nedaleké Neratovice, kde se nachází řada obchodů (Lidl, Penny, Albert, Tesco) nebo Mělník. V blízkosti se nachází Mlékojedské jezero s Beach parkem, jež nabízí kromě skvělého koupání i další sportovní a kulturní vyžití pro děti i dospělé jako beachvolejbal, skateparkt, paddleboardy, dětské hriště a trampolíny. Pro další sportovní vyžití lze využít i další jezera v okolí – Jezero Konětopy je vzdálené asi 13 minut jízdy autem, Jezero Lhota je vzdálené asi 10 minut jízdy autem a jezero Křenek je vzdálené asi 8 minut jízdy autem.

Do obce je dobrá dopravní obslužnost. Vlaková zastávka je vzdálená asi 500 m od domu, odtud se do centra Prahy dostanete asi za 35 minut. Autobusová zastávka příměstské dopravy linky 472 (směr Mělník, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav) a 476 (směr Všetaty, Kostelec nad Labem) je vzdálená asi 3 minuty chůze. Autem se do Prahy dostanete přibližně za 30 min, Mělník je vzdálen asi 10 km autem a ŠKODA AUTO Mladá Boleslav je cca 30 minut jízdy autem. Pro milovníky turistiky je v blízkosti řada turistických tras i cyklistická trasa č. 24 Labská z Vysoké nad Labem do Mělníka. Pro menší děti je asi 200 m od domu Minibike Park, Zoopark Zelčín, nebo Park Mirakulum v Milovicích.

Obec Tišice je ideálním bydlením pro každého, kdo chce bydlet blízko Prahy, ale zároveň v přírodě, mít vlastní zahradu a užívat si klid menší obce.

Doporučujeme prohlídku. Pro bližší informace kontaktujte našeho makléře.

Prodej rodinného domu 700 m², pozemek 1 183 m², Tišice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno v případě více zájemců vyhrazuje si RK právo uspořádat aukci
KategorieRodinné domy
LokalitaMlékojedská, Tišice
OkresMělník
Velikost3 pokoje
Plocha užitná700 m²
Plocha podlahová700 m²
Plocha pozemku1.183 m²
Plocha zahrady600 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPatrový
Poloha objektuRohový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
DopravaSilnice
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadJímka
TopeníLokální elektrické
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08122018
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder