Prodej RD 4+kk/T, 200 m2 na pozemku 1 095 m2, v obci Tmaň

Travnatka 203, Tmaň

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Částečně vybavený
  • Zahrada
prodáno

v případě více zájemců proběhne prodej prostřednictvím aukce

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme prodej rodinného domu 4+kk s terasou, s užitnou plochou 200 m2, na pozemku 1 095 m2 v obci Tmaň.

Dům je situován v klidné novější zástavbě obce Tmaň a byl kolaudován jako dřevostavba v roce 2017. V přízemí se nachází prostorný obývací pokoj s krbem, kuchyňským koutem a jídelnou. Z obývacího pokoje je přímý výstup na terasu, z níž je nádherný výhled do okolní krajiny. V přízemí je dále ložnice, šatna a koupelna se sprchovým koutem. V 1. patře domu jsou dvě ložnice, koupelna se saunou, šatna a komora.

Dům je vybaven plynovým vytápěním (Wolf) a centrálním vysavačem. Na zahradě se nachází domek-dílna (3x8 m) a plechový přístřešek na nářadí. Dům je připojen na inženýrské sítě včetně plynu, elektřiny, kanalizace a vody. Díky modernímu vybavení a využívání rezervoáru na dešťovou vodu jsou zaručeny i nízké náklady na provoz. Dům je rovněž vybaven alarmem pro vaše maximální bezpečí.

Nemovitost se nachází v klidné části obce na okraji Českého krasu, v krásné lokalitě a nabízí skvělé možnosti pro volnočasové aktivity. Centrum obce je přibližně do 3 minut chůzí od domu. V okolí obce je mnoho turistických cest, cyklostezek a naučných stezek, které vedou po okolních kopcovitých krajinných útvarech. V blízkosti Tmaně také najdete mnoho kulturních památek, jako je například zřícenina hradu Týřov, hrad Žebrák nebo Křivoklát.

V obci je veškerá občanská vybavenost - najdete zde několik obchodů a restauraci, stejně jako školu, mateřskou školu a sportovní areál s tenisovými kurty, fotbalovým hřištěm a víceúčelovým hřištěm. Pro větší nákupy lze zajet do nedalekého Berouna.

Obec Tmaň je dobře dostupná jak autem, tak autobusem a nachází se 10 minut jízdy od Berouna, kam lze dojet vlakem a odtud pokračovat autobusem přímo do obce. Autobusová zastávka je vzdálena jen několik minut chůze od nabízené nemovitosti. Autem jste během 5 minut jízdy na dálnici D5 (směr Praha – Plzeň). Cesta do Prahy trvá autem asi 30 minut.

Díky své vynikající poloze, krásné přírodě a mnoha aktivitám v okolí je Tmaň ideálním místem pro ty, kteří hledají klidné a přitom aktivní venkovské prostředí k bydlení.

Pokud tedy hledáte prostorný a útulný dům s nízkými náklady na provoz a moderními vymoženostmi v klidné lokalitě, neváhejte nás kontaktovat a domluvit si prohlídku.

Prodej RD 4+kk/T, 200 m2 na pozemku 1 095 m2, v obci Tmaň

Popis nemovitosti

Cenaprodáno v případě více zájemců proběhne prodej prostřednictvím aukce
KategorieRodinné domy
LokalitaTravnatka 203, Tmaň
OkresBeroun
Velikost4 pokoje
Plocha užitná200 m²
Plocha podlahová200 m²
Plocha pozemku1.095 m²
Plocha zastavěná135 m²
Plocha zahrady960 m²
Plocha dílen24 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaMontovaná
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2017
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08132017
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder