Prodej řadového rodinného domu 5+kk v Tuřanech u Slaného.

Tuřany

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Vybavený
10 850 000 Kč

včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji bytovou jednotku o dispozici 5 +kk v 1.NP v novostavbě rodinného domu v Tuřanech u Slaného. Jednotka disponuje velkou zahradou a vydlážděnou terasou a je kompletně připravená k nastěhování. Uvnitř je vysoký standard vybavení včetně designové kuchyňské linky italské značky Scavolini se spotřebiči. Interiér se pyšní praktickými i designovými doplňky, které Vám usnadní život nebo vylepší design v interiéru. Obklady a dlažba v koupelně jsou velkoformátové v dekoru kamene nebo mramoru a zajišťují příjemnou relaxační atmosféru.
Jednotka se nachází v kvalitní novostavbě se zabudovanými moderními technologiemi, které jsou propojeny s cílem zajistit maximální synergii a poskytnout tak tu nejvyšší možnou úsporu energií. Díky tepelnému čerpadlu propojenému s rekuperací si doma zatopíte jak nejrychleji to jde. Navíc má i chladící jednotkou Cool Breeze. Elektrické podlahové vytápění je zabudované pod pokrývkou a díky tomu rychleji ohřívá podlahovou vrstvu a také spotřebuje méně energie.
Nevyužitá elektřina ohřívá vodu v bojleru nebo proudí zpět ke zdroji, který Vám za přebytky platí fixní částku.
Novostavba se nachází v malebné krajině hned u královského města Slaný, které leží jen 20 minut na západ od Prahy. V docházkové vzdálenosti je obchod a mateřská i základní škola, které jsou v jednom areálu. V okolí je veškerá městská kultura, ale i krásná příroda a spousta míst k objevování: rozsáhlá vinice, Slánská hora s ferratou, golfové hřiště nebo největší menhir v Čechách. Město Slaný pořádá několik velkých kulturních akcí za rok.
Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Prodej řadového rodinného domu 5+kk  v Tuřanech u Slaného.

Popis nemovitosti

Cena10 850 000 Kč včetně DPH, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaTuřany
OkresKladno
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná128 m²
Plocha pozemku345 m²
Počet podlaží2
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuOkraj obce
ZařízenýAno
Terasaano (20 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08532066
Kontaktovat makléře