Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej domu (200 m²) po rekonstrukci, se dvěma samostatnými plně zařízenými apartmány - 5 km od města Umag, Istrie, Chorvatsko

Umag, Chorvatsko

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Vybavený
  • Parkovací stání
300 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Přemýšlíte o tom, že si pořídíte nemovitost u moře, kterou byste mohli využívat k pronájmu turistům, nebo třeba jako prázdninový dům pro sebe?
Asi 5 km od oblíbeného pobřežního města Umag, nabízíme k prodeji dům, ležící na pozemku o velikosti 243 m², se dvěma samostatnými a plně vybavenými apartmány po rekonstrukci, které jsou na celou letošní turistickou sezónu plně obsazené. Což je ideální příležitost pro Vás, jak začít s podnikáním v turismu jednoduše a rychle.
Byt v přízemí o velikosti 90 m², sestává ze vstupní chodby, kuchyně s jídelnou, obývacího pokoje, dvou pohodlných ložnic, koupelny a komory, která zároveň slouží jako kotelna.
Byt v 1. patře sestává ze vstupní haly, kuchyně s otevřenou jídelnou a obývacím pokojem, dvou ložnic, z nichž jedna má přístup na vlastní balkon, a koupelny.
Oba apartmány mají samostatné vchody, jsou klimatizované a jsou vytápěné ústředním topením s peletovými kamny.
K oběma apartmánům pak náleží také parkovací stání. Kromě toho je zde také dvůr, na kterém se nachází venkovní posezení, krb na přípravu čerstvých delikates, lehátka na opalování a bazén.
Nedaleký Umag je velmi oblíbené letovisko, které nabízí rozmanité příležitosti k vyžití. Město je nazýváno městem tenisu, protože disponuje více než 80 tenisovými kurty. Kromě toho si zde můžete užít rozmanité vodní sporty a své si zde najdou i milovníci kultury a historie. Město má velmi úrodné okolí - příznivé podnebí zde přeje pěstování vinné révy a oliv. Istrijská vína, kvalitní olivové oleje a spoustu dalších specialit potěší nejednoho gurmána. Navíc se zde nachází několik prvotřídních pláží s prestižním označením Modré vlajky.
Nepropásněte tuto atraktivní nabídku a neváhejte se na mě s důvěrou obrátit. Ráda Vám poskytnu více informací a domluvím s Vámi prohlídku.

Prodej domu (200 m²) po rekonstrukci, se dvěma samostatnými plně zařízenými apartmány - 5 km od města Umag, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena300 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaUmag, Chorvatsko
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná200 m²
Plocha pozemku243 m²
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Typ domuPatrový
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2005
ZařízenýAno
ParkováníAno
Terasaano (6 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149421674
Kontaktovat makléře