Prodej rodinného domu před rekonstrukcí s hospodářským stavením a velkým potencionálem, 130 m² podlahové plochy a pozemek 1190 m² - Vlašim - Znosim

Znosim 14, Vlašim

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Nevybavený
4 500 000 Kč

včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte projekt, který vám umožní vytvořit si vlastní sen? Nemáte strach se umazat? Nebo hledáte unikátní příležitost? Máme pro vás skvělou nabídku! Nabízíme k prodeji zemědělskou usedlost před rekonstrukcí, nacházející se v malebné obci Znosim, pouhý kilometr od Vlašimi.

Lokalita:
Obec Znosim, s její klidnou atmosférou a krásnou okolní krajinou, je ideálním místem pro ty, kdo touží po spojení s přírodou a zároveň chtějí mít blízko k městským pohodlím. S výhodnou polohou pouhý kilometr od Vlašimi, budete mít snadný přístup ke všem potřebným službám a vybavení.

Popis nemovitosti:
Tato zemědělská usedlost, o rozloze 130 m2, je situována na pozemku o celkové výměře 1190 m2, což poskytuje dostatek prostoru pro vaše nápady a plány. Kromě toho nabízí další hospodářské prostory o rozloze 150 m2, které můžete využít podle svých potřeb. Aktuálně je nemovitost v dispozici 3+1, která vám poskytne prostorné a pohodlné bydlení, ale tohle samozřejmě můžete změnit!

Vybavení:
Přestože tato usedlost vyžaduje rekonstrukci, má již základní věci, jako je vodovod a kanalizaci, což je významným přínosem pro budoucí plány a komfort. Velký sklep je dalším bonusem, který poskytuje dostatek úložného prostoru, nebo vinotéku? Pivo ze 7. schodu také není špatný nápad!

Příležitost pro rekonstrukci:
Tato nemovitost představuje vzrušující příležitost pro ty, kdo mají vizi a chuť pracovat. S potenciálem, který tato usedlost nabízí, můžete vytvořit domov přesně podle svých představ a přizpůsobit ho svému životnímu stylu bez kompromisů.

Závěr:
Zemědělská usedlost před rekonstrukcí v obci Znosim, 1 km od Vlašimi.
Rozloha domu: 130 m2.
Pozemek: 1190 m2.
Dispozice 3+1.
Další hospodářské prostory: 150 m2.
Vodovod a kanalizace již máte.
Velký sklep.

Nebojte se výzvy a připravte si montérky! Tato usedlost čeká na svého nového majitele, který ji promění v útulný domov plný potenciálu a krásy. Kontaktujte nás ještě dnes a začněte plánovat svou budoucnost v tomto malebném prostředí!

Pro foto interiéru neváhejte napsat..

Prodej rodinného domu před rekonstrukcí s hospodářským stavením a velkým potencionálem, 130 m²  podlahové plochy a pozemek 1190 m² - Vlašim - Znosim

Popis nemovitosti

Cena4 500 000 Kč včetně zajištění financování, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaZnosim 14, Vlašim
OkresBenešov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná130 m²
Plocha pozemku1.190 m²
Počet podlaží1
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Počet objektů2
Sklepano (10 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod, Studna
Elektřina230V, 400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální tuhá paliva, Ústřední tuhá paliva
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14442200
Kontaktovat makléře