Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Rodinné domy, 218 m² - Chmelenského, Vodňany II

Chmelenského 580, Vodňany - Vodňany II

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Dobrý
  • Zahrada
  • Garáž
5 450 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout prodej zděné, částečně rekonstruované budovy rodinného domu ve městě Vodňany, ulice Chmelenského. Hlavní předností nabízeného domu je jeho umístění v klidové části města cca 1 km od náměstí, nízké provozní náklady a velmi dobrá dostupnost na trase silnice E49 Praha - Č. Budějovice.
Jedná se o kvalitní nepodsklepenou samostatně stojící zděnou budovu rodinného domu o dispozici 5+1, nepravidelného půdorysu, vhodnou pro rodinné bydlení, postavenou cca v roce 1938, dispozičně orientovanou na V-Z, s jedním NP a obytným podkrovím v sedlové střeše. Z inženýrských sítí je k dispozici E, VV, VK, T. Částečné konstrukční a materiálové charakteristiky rodinného domu jsou k dispozici u makléře, stavební dokumentací majitel nedisponuje. Vytápění je řešeno automatickým kotlem na uhlí. Koupelny a WC jsou vybaveny keramickými obklady, dlažbou a běžnou sanitární technikou - umyvadla, vana, WC. V minulosti proběhla zásadní rekonstrukce vnitřní el. instalace, vody a odpadů, současně byly ve všech místnostech zbudovány nové betonové podlahy a v podkroví SDK stropní podhledy včetně zateplení krovu, se současnou výměnou krytiny Bramac. Zateplení pláště budovy bylo provedeno PSTR o tl. 10 cm. Nášlapné vrstvy podlah v celém domě jsou opatřeny dlažbou a plovoucími podlahami. Příslušenstvím k rodinnému domu je pergola o výměře 11 m2, garáž, venkovní bazén a kopaná studna o hloubce 5 m.
Město Vodňany se nachází cca 15 km J od Písku a 30 km SZ od Českých Budějovic. V obci je rozšířená občanská vybavenost. Dopravní dostupnost je velmi dobrá, v dosahu 3 km je mezinárodní silnice E49), dále je k dispozici BUS a ČD. Nemovitost je umístěna v okrajové JV části obce a je situována podél asfaltové komunikace.
Pro více informací kontaktujte makléře. Jedná se o insolvenční prodej z majetkové podstaty dlužníka dle IZ-Zákon č. 182/2006 Sb. Hypoteční financování je možné, rádi Vám pomůžeme.

Prodej, Rodinné domy, 218 m² - Chmelenského, Vodňany II

Popis nemovitosti

Cena5 450 000 Kč včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieRodinné domy
LokalitaChmelenského 580, Vodňany - Vodňany II
OkresStrakonice
Velikost5 a více pokojů
Plocha užitná179 m²
Plocha podlahová218 m²
Plocha pozemku373 m²
Plocha zastavěná152 m²
Plocha zahrady221 m²
Plocha dílen39 m²
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuOkraj obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby1938
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet, Satelit
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaMístní zdroj, Studna
Elektřina400V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední tuhá paliva
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky11532015
Kontaktovat makléře
Mgr. Ondřej Jaroš
CENTURY 21 Berounka Reality
+420 606 214 680
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-ondrej-jaros
IČ: 04437080

Logickým vyústěním mé více jak patnáctileté praxe v oblasti hypotečního bankovnictví, oceňování nemovitostí a právní podpory, byla právě volba oboru obchodování s nemovitostmi, jako jednoznačné pokračování mé další profesní dráhy. Bohaté zkušenosti získané v minulosti nyní rozvíjím již sedmým rokem v oblasti obchodu s nemovitostmi. Ve spojení se silným partnerem nastavuji vysoký standard v poskytování realitních služeb především v regionu Berounsko, který velmi dobře znám a který je zároveň mým domovem.

Kontaktovat makléře
bg