Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej rodinného domu 4+kk (154 m²) s bazénem - Vodnjan, Istrie, Chorvatsko

Vodnjan, Chorvatsko

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Novostavba
  • Bazén
  • Parkovací stání
638 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Chtěli byste vlastnit nemovitost, kam budete s radostí odjíždět odpočívat, když už budete vyčerpaní z každodenní rutiny? Místo, které by mohlo sloužit pro relaxaci Vám a zároveň by mohlo přinášet příjem v podobě pronajímání turistům, když zrovna budete trávit čas jinde?
Jen 6 km od turisticky oblíbeného pobřežního města Pula, v jihozápadní části Istrie, se nachází malebné městečko Vodnjan. A právě tady nabízíme k prodeji krásný jednopodlažní rodinný dům, nacházející se na pozemku o velikosti 675 m² s celkovou užitnou plochou 154 m².
Dům je vybaven třemi prostornými ložnicemi – každá se svou koupelnou. Tyto ložnice Vám zajistí dostatek soukromí a pohodlí, pro kvalitní odpočinek.
K socializaci Vám poslouží centrální místnost, která je zároveň srdcem celého domu. Tímto srdcem je prostorný obývací pokoj, který je plynule spojen s kuchyňským koutem a jídelnou. Kuchyňský kout působí útulně, ale je vybaven vším potřebným, pro pohodlnou přípravu jídla pro Vaši rodinu a přátele. Skrze velké francouzské okno, které sem přináší po celý den dostatek přirozeného světla, se odsud dostanete na zastřešenou terasu, která Vám poskytne pohodlné útočiště za každého počasí. Mimo příjemné posezení, které zde máte k dispozici, zde naleznete moderní letní kuchyni, která je vybavena grilem, sporákem i venkovní lednicí.
K tomu pravému letnímu relaxu zde nechybí ani 24 m² velký, vyhřívaný bazén a u něj lehátka na opalování.
K dispozici jsou také dvě parkovací místa, takže se pohodlně vejdete i s Vašimi hosty. Na zahradě je nainstalovaný zavlažovací systém a videokamery, které hlídají celý dům a zajišťují Vám bezpečí.
Dům je klimatizován, je zde instalována první fáze podlahového vytápění. Prodává se kompletně zařízený.
Jen si představte, jak zde trávíte krásný letní den s přáteli, koupete se v bazénu, opalujete se, povídáte si za vůně čerstvě ugrilovaného masa, a když dostanete chuť vyrazit mezí více lidí, jdete se projít do autentického historického centra městečka Vodnjan, nebo dojedete za pár minut do Puly, kde máte kromě koupání v moři další široké možnosti k vyžití.
Pro více informací či domluvení prohlídky nás neváhejte kontaktovat. Tato nemovitost je velmi atraktivní, tak ať nepropásnete jedinečnou příležitost.

Prodej rodinného domu 4+kk (154 m²) s bazénem - Vodnjan, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena638 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaVodnjan, Chorvatsko
Velikost4 pokoje
Plocha užitná154 m²
Plocha pozemku675 m²
Počet podlaží1
Stav objektuNovostavba
BudovaSmíšená
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
Rok výstavby2023
Míst k parkování2
ParkováníAno
Bazénano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníPodlahové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149421571
Kontaktovat makléře