Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej řadového RD 2+1 Hamiltony u Vyškova, vejminek, dvůr, sklep, možnost rozšíření

Slovanská, Vyškov - Hamiltony

Prodej, Rodinné domy Prodáno
  • Stav: Velmi dobrý
  • Zahrada
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení nabízíme k prodeji cihlový podsklepený jednopodlažní rodinný dům v Hamiltonech v okrese Vyškov. V hlavní části domu se nachází 2 obytné místnosti, kuchyň, dvě komory, koupelna s vanou a WC. Kuchyň nabízí prostor i pro stolování početnější rodiny. Celková výměra pozemku je 331 m², zastavěná plocha je cca 181 m². Za domem se nachází velký dvůr orientovaný na západ, na kterém je kůlna a malá zahrádka. U domu je přístavba, ve které se nachází původně technické místnosti a prádelna předělané na další 2 obytné místnosti po úpravě vhodné jako startovací bydlení pro dospívající děti, na dožití rodičů nebo pro návštěvy. Střecha je sedlová s taškami. Půdu lze přestavět na bydlení. Okna původní, dřevěná. Podlahy: parkety, dlažba. Parkování je možné v krytém průjezdu. Plynové ústřední topení, ohřev vody bojlerem. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě: elektřina 220/380 V, plyn, veřejná kanalizace, vodovod. Průkaz energetické náročnosti domu zatím nebyl předložen a dům je tedy ze zákona automaticky zařazen do energetické třídy G. Dům je situován v blízkosti lesa a nedalekého poutního místa. Je volný, v původním, ale udržovaném stavu. V obci se nachází obchod s potravinami, pohostinství, hřiště, tenisový kurt. Další občanská vybavenost je v přilehlém městě Vyškov, cca 5 km do centra. Dům nabízí bydlení v klidné lokalitě v blízkosti města.

Prodej řadového RD 2+1 Hamiltony u Vyškova, vejminek, dvůr, sklep, možnost rozšíření

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieRodinné domy
LokalitaSlovanská, Vyškov - Hamiltony
OkresVyškov
Velikost3 pokoje
Plocha užitná127 m²
Plocha pozemku331 m²
Plocha zastavěná181 m²
Plocha zahrady15 m²
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuŘadový
Sklepano (127 m²)
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-02-270-1
Kontaktovat makléře
Miroslava Vodičková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-miroslava-vodickova
IČ: 06493661

"Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti. Řešíte prodej nebo koupi domu, bytu, nebytového prostoru, pozemku pro stavbu nebo zemědělskou půdu v Jihomoravském kraji? Obraťte se na mě a dejte mi svoji důvěru. Najdu pro Vás řešení. Vaše spokojenost a doporučení je pro mě odměnou.
A když zrovna neprodávám reality, věnuji se svým dětem, jezdím na kole, cvičím powerjogu, v zimě lyžuji a také ráda relaxuji s knihou nebo u dobrého moravského vína."

Kontaktovat makléře
bgMiroslava Vodičková