Prodej rodinného domu, 95 m², ve fázi hrubé stavby, Vyžice

Vyžice

Prodej, Rodinné domy
  • Stav: Ve výstavbě
2 850 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Rodinný dům, který lze upravit podle Vašich představ. Bez rušných silnic, obklopeni přírodou a klidem. Právě tato nemovitost má potenciál splnit Vaše sny o místě, kde můžete spokojeně trávit rodinný život.

V malé obci Vyžice, nedaleko Heřmanova Měštce a dvacet kilometrů od města Pardubice se můžete připojit ke spokojeným majitelům novostaveb, kteří zde stavěli díky rozšíření výstavby v rámci územního plánování. Konkrétně tato nabídka se týká rozestavěného domu v rámci developerského projektu pěti rodinných domů v sousedství.

Dům je projektován dispozičně jako 4KK s koupelnou, dvěma toaletami a technickou místností. Aktuálně se nachází ve fázi hrubé stavby, včetně dřevěných krovů a střešní krytiny. Jako bonus čekají okna ve skladu a dle mých informací i s příjemnou slevou pro nového majitele. Interiér již rozdělují vnitřní svislé příčky, což se Vám bude hodit nejen na prohlídce, kde můžete zapojit fantazii jakým způsobem dokončit tento domov, dle Vašeho vkusu. Informace o použitých materiálech, půdorys, výpis z katastru nemovitostí a další podklady, rád zašlu vážnému zájemci na email. Pozemek, na kterém se dům nachází, měří 610 m².

A co naleznete v okolí? Ve Vyžicích se nachází Obecní úřad, obchod se smíšeným zbožím, dětské hřiště, restaurace Hostinec U Holubů. V současnosti žije v obci 210 obyvatel. Pořádají se zde tradiční akce pro veřejnost, pálení čarodějnic, dětský karneval, MDŽ, setkání seniorů, mikulášská besídka, hudební festival. Obec je obklopena rozlehlými lesy a terén je v této oblasti zvlněný a protkaný systémem rybníčků.

Až si budete chtít udělat výlet do Vyžic a podívat se na tento dům, zavolejte mi a řekneme si veškeré detaily. Jsem tu pro Vás ohledně doložení hlubších detailů i vyřešení financování.
S pozdravem, V. Řehák.

Prodej rodinného domu, 95 m², ve fázi hrubé stavby, Vyžice

Popis nemovitosti

Cena2 850 000 Kč včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieRodinné domy
LokalitaVyžice
OkresChrudim
Velikost4 pokoje
Plocha užitná95 m²
Plocha pozemku610 m²
Stav objektuVe výstavbě
BudovaCihlová
Typ domuPřízemní
Poloha objektuSamostatný
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14432489
Kontaktovat makléře